Imaje Ink Jet NV

Contactgegevens Imaje Ink Jet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imaje Ink Jet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imaje Ink Jet NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weiveldlaan 41 Box 7; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 721 57 40 (+32-02 721 57 40) 02 721 57 40 (+32-02 721 57 40)

Fax (fax): 02 721 57 34 (+32-02 721 57 34) 02 721 57 34 (+32-02 721 57 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imaje Ink Jet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imaje Ink Jet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imaje Ink Jet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imaje Ink Jet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imaje Ink Jet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imaje Ink Jet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imaje Ink Jet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imaje Ink Jet NV
Products information Imaje Ink Jet NV

BTW identificatienummer (tax): BE05345367431
Ondernemingsnummer: 4894653320
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Imaje Ink Jet NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marking and codifying - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imaje Ink Jet NV
(Get full report from official database of BE for Imaje Ink Jet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imaje Ink Jet NV
Addition kinds of activities for Imaje Ink Jet NV

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
518100. Bier en aal | Beer and ale
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
57220201. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained

Werken bij Imaje Ink Jet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imaje Ink Jet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imaje Ink Jet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imaje Ink Jet NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

Zoek naar antwoorden van Imaje Ink Jet NV in sociale netwerken
Look for responds of Imaje Ink Jet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imaje Ink Jet NV. Laat een reactie achter voor Imaje Ink Jet NV. Imaje Ink Jet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imaje Ink Jet NV. Leave a respond for Imaje Ink Jet NV. Imaje Ink Jet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imaje Ink Jet NV op de google maps. Adres en contacten Imaje Ink Jet NV
Location of Imaje Ink Jet NV on the google maps. Address and contacts of Imaje Ink Jet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Imaje Ink Jet NV Imaje Ink Jet NV: PAUL JASPARD | ARCIF | FRANCIS GIGOUNON | Van Leuven L | LES FRUITS DU VERGER

Other related companies as Imaje Ink Jet NV: PAUL JASPARD | ARCIF | FRANCIS GIGOUNON | Van Leuven L | LES FRUITS DU VERGER

Imaje Ink Jet NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Imaje Ink Jet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05345367431. Het bedrijf Imaje Ink Jet NV bevindt zich op het adres: Weiveldlaan 41 Box 7; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marking and codifying - Apparatus and systems. Producten gemaakt in Imaje Ink Jet NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imaje Ink Jet NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imaje Ink Jet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imaje Ink Jet NV, openstaande posities, locatie van Imaje Ink Jet NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imaje Ink Jet NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Imaje Ink Jet NV, company assigned to the tax number BE05345367431. The company Imaje Ink Jet NV is located at the address: Weiveldlaan 41 Box 7; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marking and codifying - Apparatus and systems. Products created in Imaje Ink Jet NV were not found.
The main activity of Imaje Ink Jet NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Imaje Ink Jet NV is not available. You also can look at reviews of Imaje Ink Jet NV, open positions, location of Imaje Ink Jet NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imaje Ink Jet NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imaje Ink Jet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imaje Ink Jet NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imaje Ink Jet NV, employees, financial statistics.