V2 PUBLISHING

Contactgegevens V2 PUBLISHING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V2 PUBLISHING: address, phone, fax, email, website, opening hours

V2 PUBLISHING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE LAROUSSE 6B8; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23462676 (+32-23462676) 23462676 (+32-23462676)

Fax (fax): +32 (82) 322-33-49 +32 (82) 322-33-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V2 PUBLISHING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V2 PUBLISHING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V2 PUBLISHING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V2 PUBLISHING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V2 PUBLISHING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V2 PUBLISHING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V2 PUBLISHING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V2 PUBLISHING
Products information V2 PUBLISHING

BTW identificatienummer (tax): BE01516906738
Ondernemingsnummer: 4024810791
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in V2 PUBLISHING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketingbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V2 PUBLISHING
(Get full report from official database of BE for V2 PUBLISHING)

Aanvulling soorten activiteiten voor V2 PUBLISHING
Addition kinds of activities for V2 PUBLISHING

333499. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
38230309. Turbine flow meters, industriële proces type | Turbine flow meters, industrial process type
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care

Werken bij V2 PUBLISHING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V2 PUBLISHING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V2 PUBLISHING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V2 PUBLISHING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van V2 PUBLISHING in sociale netwerken
Look for responds of V2 PUBLISHING in social networks

Lees alle opmerkingen voor V2 PUBLISHING. Laat een reactie achter voor V2 PUBLISHING. V2 PUBLISHING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V2 PUBLISHING. Leave a respond for V2 PUBLISHING. V2 PUBLISHING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V2 PUBLISHING op de google maps. Adres en contacten V2 PUBLISHING
Location of V2 PUBLISHING on the google maps. Address and contacts of V2 PUBLISHING

Andere gerelateerde bedrijven als come V2 PUBLISHING V2 PUBLISHING: K.V.C. BOOISCHOT | Vanhuynegem Associates bvba BVBA | PUTTEMANS | Metal Aarschot NV | Anthony Belpaire

Other related companies as V2 PUBLISHING: K.V.C. BOOISCHOT | Vanhuynegem Associates bvba BVBA | PUTTEMANS | Metal Aarschot NV | Anthony Belpaire

V2 PUBLISHING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V2 PUBLISHING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01516906738. Het bedrijf V2 PUBLISHING bevindt zich op het adres: SQUARE LAROUSSE 6B8; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Marketingbureaus. Producten gemaakt in V2 PUBLISHING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V2 PUBLISHING is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V2 PUBLISHING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V2 PUBLISHING, openstaande posities, locatie van V2 PUBLISHING op de kaart.

V2 PUBLISHING is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is V2 PUBLISHING, company assigned to the tax number BE01516906738. The company V2 PUBLISHING is located at the address: SQUARE LAROUSSE 6B8; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Marketingbureaus. Products created in V2 PUBLISHING were not found.
The main activity of V2 PUBLISHING is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V2 PUBLISHING is not available. You also can look at reviews of V2 PUBLISHING, open positions, location of V2 PUBLISHING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V2 PUBLISHING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V2 PUBLISHING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V2 PUBLISHING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V2 PUBLISHING, employees, financial statistics.