SATELLITE SERVICES EUROPE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • SATELLITE SERVICES EUROPE
Private companiesEducational Services • SATELLITE SERVICES EUROPE

Contactgegevens SATELLITE SERVICES EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SATELLITE SERVICES EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SATELLITE SERVICES EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMSTRAAT 39; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56310837 (+32-56310837) 56310837 (+32-56310837)

Fax (fax): +32 (51) 438-75-53 +32 (51) 438-75-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SATELLITE SERVICES EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SATELLITE SERVICES EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SATELLITE SERVICES EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SATELLITE SERVICES EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SATELLITE SERVICES EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SATELLITE SERVICES EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SATELLITE SERVICES EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SATELLITE SERVICES EUROPE
Products information SATELLITE SERVICES EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE07887054443
Ondernemingsnummer: 7495666503
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SATELLITE SERVICES EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketingbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SATELLITE SERVICES EUROPE
(Get full report from official database of BE for SATELLITE SERVICES EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SATELLITE SERVICES EUROPE
Addition kinds of activities for SATELLITE SERVICES EUROPE

753903. Elektrische diensten | Electrical services
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory

Werken bij SATELLITE SERVICES EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SATELLITE SERVICES EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SATELLITE SERVICES EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SATELLITE SERVICES EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van SATELLITE SERVICES EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of SATELLITE SERVICES EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SATELLITE SERVICES EUROPE. Laat een reactie achter voor SATELLITE SERVICES EUROPE. SATELLITE SERVICES EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SATELLITE SERVICES EUROPE. Leave a respond for SATELLITE SERVICES EUROPE. SATELLITE SERVICES EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SATELLITE SERVICES EUROPE op de google maps. Adres en contacten SATELLITE SERVICES EUROPE
Location of SATELLITE SERVICES EUROPE on the google maps. Address and contacts of SATELLITE SERVICES EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come SATELLITE SERVICES EUROPE SATELLITE SERVICES EUROPE: Garcia | FORTIS | GRIES | COIFFURE MIREILLE | GAR DE BLAUWE VOGEL

Other related companies as SATELLITE SERVICES EUROPE: Garcia | FORTIS | GRIES | COIFFURE MIREILLE | GAR DE BLAUWE VOGEL

SATELLITE SERVICES EUROPE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SATELLITE SERVICES EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887054443. Het bedrijf SATELLITE SERVICES EUROPE bevindt zich op het adres: TRAMSTRAAT 39; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marketingbureaus. Producten gemaakt in SATELLITE SERVICES EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SATELLITE SERVICES EUROPE is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SATELLITE SERVICES EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SATELLITE SERVICES EUROPE, openstaande posities, locatie van SATELLITE SERVICES EUROPE op de kaart.

SATELLITE SERVICES EUROPE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SATELLITE SERVICES EUROPE, company assigned to the tax number BE07887054443. The company SATELLITE SERVICES EUROPE is located at the address: TRAMSTRAAT 39; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marketingbureaus. Products created in SATELLITE SERVICES EUROPE were not found.
The main activity of SATELLITE SERVICES EUROPE is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SATELLITE SERVICES EUROPE is not available. You also can look at reviews of SATELLITE SERVICES EUROPE, open positions, location of SATELLITE SERVICES EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SATELLITE SERVICES EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SATELLITE SERVICES EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SATELLITE SERVICES EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SATELLITE SERVICES EUROPE, employees, financial statistics.