MEDISTRAT

Contactgegevens MEDISTRAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDISTRAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDISTRAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSESTWEG 709BA; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23611792 (+32-23611792) 23611792 (+32-23611792)

Fax (fax): +32 (60) 976-76-25 +32 (60) 976-76-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDISTRAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDISTRAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDISTRAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDISTRAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDISTRAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDISTRAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDISTRAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDISTRAT
Products information MEDISTRAT

BTW identificatienummer (tax): BE01780303955
Ondernemingsnummer: 9604492187
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MEDISTRAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketingbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDISTRAT
(Get full report from official database of BE for MEDISTRAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDISTRAT
Addition kinds of activities for MEDISTRAT

508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij MEDISTRAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDISTRAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDISTRAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDISTRAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Keukenplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van MEDISTRAT in sociale netwerken
Look for responds of MEDISTRAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDISTRAT. Laat een reactie achter voor MEDISTRAT. MEDISTRAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDISTRAT. Leave a respond for MEDISTRAT. MEDISTRAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDISTRAT op de google maps. Adres en contacten MEDISTRAT
Location of MEDISTRAT on the google maps. Address and contacts of MEDISTRAT

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDISTRAT MEDISTRAT: FLFTC - DE FACQ BVBA | LIBERALE MUTUALITEIT | TAVERNE JUMBO | THE LITTLE WOODPECKER | AU FIN BEC

Other related companies as MEDISTRAT: FLFTC - DE FACQ BVBA | LIBERALE MUTUALITEIT | TAVERNE JUMBO | THE LITTLE WOODPECKER | AU FIN BEC

MEDISTRAT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDISTRAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01780303955. Het bedrijf MEDISTRAT bevindt zich op het adres: BERGENSESTWEG 709BA; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marketingbureaus. Producten gemaakt in MEDISTRAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDISTRAT is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDISTRAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDISTRAT, openstaande posities, locatie van MEDISTRAT op de kaart.

MEDISTRAT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDISTRAT, company assigned to the tax number BE01780303955. The company MEDISTRAT is located at the address: BERGENSESTWEG 709BA; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marketingbureaus. Products created in MEDISTRAT were not found.
The main activity of MEDISTRAT is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDISTRAT is not available. You also can look at reviews of MEDISTRAT, open positions, location of MEDISTRAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDISTRAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDISTRAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDISTRAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDISTRAT, employees, financial statistics.