Tref-Zeker CVBA

Contactgegevens Tref-Zeker CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tref-Zeker CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tref-Zeker CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meir 49; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 46 22 (+32-03 226 46 22) 03 226 46 22 (+32-03 226 46 22)

Fax (fax): 03 226 57 21 (+32-03 226 57 21) 03 226 57 21 (+32-03 226 57 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tref-Zeker CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tref-Zeker CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tref-Zeker CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tref-Zeker CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tref-Zeker CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tref-Zeker CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tref-Zeker CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tref-Zeker CVBA
Products information Tref-Zeker CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09779174804
Ondernemingsnummer: 7560760498
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Market research agencies

Product categorie (product category): Marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tref-Zeker CVBA
(Get full report from official database of BE for Tref-Zeker CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tref-Zeker CVBA
Addition kinds of activities for Tref-Zeker CVBA

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij Tref-Zeker CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tref-Zeker CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tref-Zeker CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tref-Zeker CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Tref-Zeker CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tref-Zeker CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tref-Zeker CVBA. Laat een reactie achter voor Tref-Zeker CVBA. Tref-Zeker CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tref-Zeker CVBA. Leave a respond for Tref-Zeker CVBA. Tref-Zeker CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tref-Zeker CVBA op de google maps. Adres en contacten Tref-Zeker CVBA
Location of Tref-Zeker CVBA on the google maps. Address and contacts of Tref-Zeker CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tref-Zeker CVBA Tref-Zeker CVBA: FLJ D GLOVES NV | CLIND?OEIL COIFFURE | AMERY | COIFFURE GUY | GERARD VERDONCK

Other related companies as Tref-Zeker CVBA: FLJ D GLOVES NV | CLIND?OEIL COIFFURE | AMERY | COIFFURE GUY | GERARD VERDONCK

Tref-Zeker CVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tref-Zeker CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09779174804. Het bedrijf Tref-Zeker CVBA bevindt zich op het adres: Meir 49; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marketing - Consultants. Lijst met producten zijn Market research agencies.
De hoofdactiviteit van Tref-Zeker CVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tref-Zeker CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tref-Zeker CVBA, openstaande posities, locatie van Tref-Zeker CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tref-Zeker CVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tref-Zeker CVBA, company assigned to the tax number BE09779174804. The company Tref-Zeker CVBA is located at the address: Meir 49; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marketing - Consultants. List of products are Market research agencies.
The main activity of Tref-Zeker CVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tref-Zeker CVBA is not available. You also can look at reviews of Tref-Zeker CVBA, open positions, location of Tref-Zeker CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tref-Zeker CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tref-Zeker CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tref-Zeker CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tref-Zeker CVBA, employees, financial statistics.