ICP-Information & Communication Partners

Contactgegevens ICP-Information & Communication Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICP-Information & Communication Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICP-Information & Communication Partners

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert Einstein 11H; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 47 00 47 (+32-010 47 00 47) 010 47 00 47 (+32-010 47 00 47)

Fax (fax): 010 45 35 24 (+32-010 45 35 24) 010 45 35 24 (+32-010 45 35 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICP-Information & Communication Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICP-Information & Communication Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICP-Information & Communication Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICP-Information & Communication Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICP-Information & Communication Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICP-Information & Communication Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICP-Information & Communication Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICP-Information & Communication Partners
Products information ICP-Information & Communication Partners

BTW identificatienummer (tax): BE07032318115
Ondernemingsnummer: 7229797363
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Market research agencies

Product categorie (product category): Marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICP-Information & Communication Partners
(Get full report from official database of BE for ICP-Information & Communication Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICP-Information & Communication Partners
Addition kinds of activities for ICP-Information & Communication Partners

393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures
79990701. Boogschieten rijstroken | Archery lanes
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij ICP-Information & Communication Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICP-Information & Communication Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICP-Information & Communication Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICP-Information & Communication Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van ICP-Information & Communication Partners in sociale netwerken
Look for responds of ICP-Information & Communication Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICP-Information & Communication Partners. Laat een reactie achter voor ICP-Information & Communication Partners. ICP-Information & Communication Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICP-Information & Communication Partners. Leave a respond for ICP-Information & Communication Partners. ICP-Information & Communication Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICP-Information & Communication Partners op de google maps. Adres en contacten ICP-Information & Communication Partners
Location of ICP-Information & Communication Partners on the google maps. Address and contacts of ICP-Information & Communication Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come ICP-Information & Communication Partners ICP-Information & Communication Partners: COIFFURE NAUSIKAA | VERCAUTEREN ROGER | ANDRE AMEYE | SAAB 96'CLUB | VAN TIL ROBERT

Other related companies as ICP-Information & Communication Partners: COIFFURE NAUSIKAA | VERCAUTEREN ROGER | ANDRE AMEYE | SAAB 96'CLUB | VAN TIL ROBERT

ICP-Information & Communication Partners is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICP-Information & Communication Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07032318115. Het bedrijf ICP-Information & Communication Partners bevindt zich op het adres: Avenue Albert Einstein 11H; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marketing - Consultants. Lijst met producten zijn Market research agencies.
De hoofdactiviteit van ICP-Information & Communication Partners is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICP-Information & Communication Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICP-Information & Communication Partners, openstaande posities, locatie van ICP-Information & Communication Partners op de kaart.

ICP-Information & Communication Partners is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICP-Information & Communication Partners, company assigned to the tax number BE07032318115. The company ICP-Information & Communication Partners is located at the address: Avenue Albert Einstein 11H; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marketing - Consultants. List of products are Market research agencies.
The main activity of ICP-Information & Communication Partners is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ICP-Information & Communication Partners is not available. You also can look at reviews of ICP-Information & Communication Partners, open positions, location of ICP-Information & Communication Partners on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICP-Information & Communication Partners, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICP-Information & Communication Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICP-Information & Communication Partners, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICP-Information & Communication Partners, employees, financial statistics.