Belmans D

Contactgegevens Belmans D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belmans D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belmans D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J Davidtsstr 43; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 35 92 (+32-016 25 35 92) 016 25 35 92 (+32-016 25 35 92)

Fax (fax): 016 25 35 92 (+32-016 25 35 92) 016 25 35 92 (+32-016 25 35 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belmans D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belmans D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belmans D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belmans D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belmans D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belmans D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belmans D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belmans D
Products information Belmans D

BTW identificatienummer (tax): BE07445953369
Ondernemingsnummer: 3303833007
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Belmans D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Market research agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belmans D
(Get full report from official database of BE for Belmans D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belmans D
Addition kinds of activities for Belmans D

253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij Belmans D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belmans D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belmans D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belmans D. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Belmans D in sociale netwerken
Look for responds of Belmans D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belmans D. Laat een reactie achter voor Belmans D. Belmans D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belmans D. Leave a respond for Belmans D. Belmans D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belmans D op de google maps. Adres en contacten Belmans D
Location of Belmans D on the google maps. Address and contacts of Belmans D

Andere gerelateerde bedrijven als come Belmans D Belmans D: Sportmedische Studio Olympia | JOSEPH VAN DEN BERGH | Uno Tankstation BVBA | ACCA CONTAINER SERVICE | Pub 't Vlietje

Other related companies as Belmans D: Sportmedische Studio Olympia | JOSEPH VAN DEN BERGH | Uno Tankstation BVBA | ACCA CONTAINER SERVICE | Pub 't Vlietje

Belmans D is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belmans D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445953369. Het bedrijf Belmans D bevindt zich op het adres: J Davidtsstr 43; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Market research agencies. Producten gemaakt in Belmans D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belmans D is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belmans D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belmans D, openstaande posities, locatie van Belmans D op de kaart.

Belmans D is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belmans D, company assigned to the tax number BE07445953369. The company Belmans D is located at the address: J Davidtsstr 43; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Market research agencies. Products created in Belmans D were not found.
The main activity of Belmans D is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belmans D is not available. You also can look at reviews of Belmans D, open positions, location of Belmans D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belmans D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belmans D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belmans D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belmans D, employees, financial statistics.