A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA

Contactgegevens A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schuurveldlaan 6; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 828 45 69; 0476 56 94 20; 0475 32 65 75 (+32-03 828 45 69; 0476 56 94 20; 0475 32 65 75) 03 828 45 69; 0476 56 94 20; 0475 32 65 75 (+32-03 828 45 69; 0476 56 94 20; 0475 32 65 75)

Fax (fax): 03 828 45 69 (+32-03 828 45 69) 03 828 45 69 (+32-03 828 45 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA
Products information A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02788574218
Ondernemingsnummer: 9978851318
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Party supplies - Rental; Caterers; Vending machines

Product categorie (product category): Market and fried potatoes vans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA
(Get full report from official database of BE for A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA
Addition kinds of activities for A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA

7251. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars
50829907. Power shovels | Power shovels
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

Zoek naar antwoorden van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Laat een reactie achter voor A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. Leave a respond for A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA. A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA op de google maps. Adres en contacten A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA
Location of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA on the google maps. Address and contacts of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: .IN ?T BOLDERSHOF | V.G. DECORS | Capelle-Tonella L | Dierenartsenpraktijk | JOHAN DE VREESE

Other related companies as A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA: .IN ?T BOLDERSHOF | V.G. DECORS | Capelle-Tonella L | Dierenartsenpraktijk | JOHAN DE VREESE

A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788574218. Het bedrijf A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA bevindt zich op het adres: Schuurveldlaan 6; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Market and fried potatoes vans. Lijst met producten zijn Party supplies - Rental; Caterers; Vending machines.
De hoofdactiviteit van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, openstaande posities, locatie van A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA op de kaart.

A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, company assigned to the tax number BE02788574218. The company A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is located at the address: Schuurveldlaan 6; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Market and fried potatoes vans. List of products are Party supplies - Rental; Caterers; Vending machines.
The main activity of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA is not available. You also can look at reviews of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, open positions, location of A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. CREMERS DE HONGERKILLER BVBA, employees, financial statistics.