NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Private companiesMetal Mining • NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Contactgegevens NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keunenlaan 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 61 28 38 (+32-011 61 28 38) 011 61 28 38 (+32-011 61 28 38)

Fax (fax): 011 61 28 48 (+32-011 61 28 48) 011 61 28 48 (+32-011 61 28 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Products information NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Tiles

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
(Get full report from official database of BE for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Addition kinds of activities for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
30690301. Schorten, gevulcaniseerde of rubberen stof | Aprons, vulcanized rubbed or rubberized fabric
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Laat een reactie achter voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Leave a respond for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG op de google maps. Adres en contacten NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Location of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on the google maps. Address and contacts of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: AGORA | Verstraete D | DB ELEKTRO | STUDIO EKZAKT | Soft Carwash de Watertoren BVBA

Other related companies as NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: AGORA | Verstraete D | DB ELEKTRO | STUDIO EKZAKT | Soft Carwash de Watertoren BVBA

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG bevindt zich op het adres: Keunenlaan 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Tiles.
De hoofdactiviteit van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, openstaande posities, locatie van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, company assigned to the tax number BE06714813232. The company NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is located at the address: Keunenlaan 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Tiles.
The main activity of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is not available. You also can look at reviews of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, open positions, location of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, employees, financial statistics.