MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Contactgegevens MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 79 88; 03 232 79 89 (+32-03 232 79 88; 03 232 79 89) 03 232 79 88; 03 232 79 89 (+32-03 232 79 88; 03 232 79 89)

Fax (fax): 03 232 79 89 (+32-03 232 79 89) 03 232 79 89 (+32-03 232 79 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Products information MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01727294921
Ondernemingsnummer: 1227142333
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tiles; Marble & granite works

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Addition kinds of activities for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Laat een reactie achter voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Leave a respond for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Location of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: SHOES IN THE BOX | Mobelix | BOECKXSTAENS & CO | VIDEO MAES | LEON HAELTERMAN

Other related companies as MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: SHOES IN THE BOX | Mobelix | BOECKXSTAENS & CO | VIDEO MAES | LEON HAELTERMAN

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01727294921. Het bedrijf MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA bevindt zich op het adres: Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Tiles; Marble & granite works.
De hoofdactiviteit van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, openstaande posities, locatie van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, company assigned to the tax number BE01727294921. The company MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is located at the address: Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Tiles; Marble & granite works.
The main activity of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, open positions, location of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, employees, financial statistics.