Bruxelman F & Zn NV

Contactgegevens Bruxelman F & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruxelman F & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruxelman F & Zn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reigerstraat 8; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 22 39 (+32-09 222 22 39) 09 222 22 39 (+32-09 222 22 39)

Fax (fax): 09 220 27 75 (+32-09 220 27 75) 09 220 27 75 (+32-09 220 27 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruxelman F & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruxelman F & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruxelman F & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruxelman F & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruxelman F & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruxelman F & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruxelman F & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruxelman F & Zn NV
Products information Bruxelman F & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE07347900390
Ondernemingsnummer: 7533294677
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Contractors - Restoration; Stone cutters

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruxelman F & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Bruxelman F & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruxelman F & Zn NV
Addition kinds of activities for Bruxelman F & Zn NV

26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij Bruxelman F & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruxelman F & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruxelman F & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruxelman F & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Bruxelman F & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Bruxelman F & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruxelman F & Zn NV. Laat een reactie achter voor Bruxelman F & Zn NV. Bruxelman F & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruxelman F & Zn NV. Leave a respond for Bruxelman F & Zn NV. Bruxelman F & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruxelman F & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Bruxelman F & Zn NV
Location of Bruxelman F & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Bruxelman F & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruxelman F & Zn NV Bruxelman F & Zn NV: Van Bever NV | HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Horrix Energietechniek | SCEW | WILFRIED NEERINCK

Other related companies as Bruxelman F & Zn NV: Van Bever NV | HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Horrix Energietechniek | SCEW | WILFRIED NEERINCK

Bruxelman F & Zn NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruxelman F & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347900390. Het bedrijf Bruxelman F & Zn NV bevindt zich op het adres: Reigerstraat 8; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Contractors - Restoration; Stone cutters.
De hoofdactiviteit van Bruxelman F & Zn NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruxelman F & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruxelman F & Zn NV, openstaande posities, locatie van Bruxelman F & Zn NV op de kaart.

Bruxelman F & Zn NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruxelman F & Zn NV, company assigned to the tax number BE07347900390. The company Bruxelman F & Zn NV is located at the address: Reigerstraat 8; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Contractors - Restoration; Stone cutters.
The main activity of Bruxelman F & Zn NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruxelman F & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Bruxelman F & Zn NV, open positions, location of Bruxelman F & Zn NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruxelman F & Zn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruxelman F & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruxelman F & Zn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruxelman F & Zn NV, employees, financial statistics.