Vanroose Natuursteenbedrijf CV

Contactgegevens Vanroose Natuursteenbedrijf CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanroose Natuursteenbedrijf CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanroose Natuursteenbedrijf CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koekelarestraat 63; 8610; Kortemark, België

Telefoon (phone): 051 56 66 00 (+32-051 56 66 00) 051 56 66 00 (+32-051 56 66 00)

Fax (fax): 051 58 33 92 (+32-051 58 33 92) 051 58 33 92 (+32-051 58 33 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanroose Natuursteenbedrijf CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanroose Natuursteenbedrijf CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanroose Natuursteenbedrijf CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanroose Natuursteenbedrijf CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanroose Natuursteenbedrijf CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanroose Natuursteenbedrijf CV
Products information Vanroose Natuursteenbedrijf CV

BTW identificatienummer (tax): BE03806182861
Ondernemingsnummer: 6093261718
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Marble, granite & natural stone; Monuments - Memorial

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanroose Natuursteenbedrijf CV
(Get full report from official database of BE for Vanroose Natuursteenbedrijf CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanroose Natuursteenbedrijf CV
Addition kinds of activities for Vanroose Natuursteenbedrijf CV

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
614101. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
36610200. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus

Werken bij Vanroose Natuursteenbedrijf CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanroose Natuursteenbedrijf CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van Vanroose Natuursteenbedrijf CV in sociale netwerken
Look for responds of Vanroose Natuursteenbedrijf CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Laat een reactie achter voor Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Vanroose Natuursteenbedrijf CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Leave a respond for Vanroose Natuursteenbedrijf CV. Vanroose Natuursteenbedrijf CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanroose Natuursteenbedrijf CV op de google maps. Adres en contacten Vanroose Natuursteenbedrijf CV
Location of Vanroose Natuursteenbedrijf CV on the google maps. Address and contacts of Vanroose Natuursteenbedrijf CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanroose Natuursteenbedrijf CV Vanroose Natuursteenbedrijf CV: EXPERT | SNACK BAR LE FRIAND | FRANK GOVAERT | ASSURECCO | Toussaint O

Other related companies as Vanroose Natuursteenbedrijf CV: EXPERT | SNACK BAR LE FRIAND | FRANK GOVAERT | ASSURECCO | Toussaint O

Vanroose Natuursteenbedrijf CV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanroose Natuursteenbedrijf CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03806182861. Het bedrijf Vanroose Natuursteenbedrijf CV bevindt zich op het adres: Koekelarestraat 63; 8610; Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone; Monuments - Memorial.
De hoofdactiviteit van Vanroose Natuursteenbedrijf CV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanroose Natuursteenbedrijf CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanroose Natuursteenbedrijf CV, openstaande posities, locatie van Vanroose Natuursteenbedrijf CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanroose Natuursteenbedrijf CV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanroose Natuursteenbedrijf CV, company assigned to the tax number BE03806182861. The company Vanroose Natuursteenbedrijf CV is located at the address: Koekelarestraat 63; 8610; Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. List of products are Marble, granite & natural stone; Monuments - Memorial.
The main activity of Vanroose Natuursteenbedrijf CV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanroose Natuursteenbedrijf CV is not available. You also can look at reviews of Vanroose Natuursteenbedrijf CV, open positions, location of Vanroose Natuursteenbedrijf CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanroose Natuursteenbedrijf CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanroose Natuursteenbedrijf CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanroose Natuursteenbedrijf CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanroose Natuursteenbedrijf CV, employees, financial statistics.