Van Hecke R

Contactgegevens Van Hecke R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hecke R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hecke R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knaptandstraat 72; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 12 88 (+32-03 776 12 88) 03 776 12 88 (+32-03 776 12 88)

Fax (fax): +32 (4) 802-84-32 +32 (4) 802-84-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hecke R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hecke R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hecke R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hecke R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hecke R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hecke R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hecke R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hecke R
Products information Van Hecke R

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Marble, granite & natural stone

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hecke R
(Get full report from official database of BE for Van Hecke R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hecke R
Addition kinds of activities for Van Hecke R

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
28160303. Lamp zwart | Lamp black
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates
50889901. Golfkarretjes | Golf carts
73749902. Data processing service | Data processing service
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij Van Hecke R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hecke R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hecke R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hecke R. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van Van Hecke R in sociale netwerken
Look for responds of Van Hecke R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hecke R. Laat een reactie achter voor Van Hecke R. Van Hecke R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hecke R. Leave a respond for Van Hecke R. Van Hecke R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hecke R op de google maps. Adres en contacten Van Hecke R
Location of Van Hecke R on the google maps. Address and contacts of Van Hecke R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hecke R Van Hecke R: Torremans Bearing Service bvba | GASSEN-VAN ASSCHE | CHRISTOPHE GILIS | LA BONNE ADRESSE | LA JARDINERIE DE BELOEIL SA

Other related companies as Van Hecke R: Torremans Bearing Service bvba | GASSEN-VAN ASSCHE | CHRISTOPHE GILIS | LA BONNE ADRESSE | LA JARDINERIE DE BELOEIL SA

Van Hecke R is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hecke R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf Van Hecke R bevindt zich op het adres: Knaptandstraat 72; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van Van Hecke R is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hecke R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hecke R, openstaande posities, locatie van Van Hecke R op de kaart.

Van Hecke R is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hecke R, company assigned to the tax number BE01263122558. The company Van Hecke R is located at the address: Knaptandstraat 72; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marble and granite works. List of products are Marble, granite & natural stone.
The main activity of Van Hecke R is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hecke R is not available. You also can look at reviews of Van Hecke R, open positions, location of Van Hecke R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hecke R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hecke R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hecke R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hecke R, employees, financial statistics.