SENOFANTE SEBASTIANO

Contactgegevens SENOFANTE SEBASTIANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SENOFANTE SEBASTIANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SENOFANTE SEBASTIANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 5; 1820; Steenokkerzeel, België

Telefoon (phone): 0475 41 57 40 (+32-0475 41 57 40) 0475 41 57 40 (+32-0475 41 57 40)

Fax (fax): 0475 41 57 40 (+32-0475 41 57 40) 0475 41 57 40 (+32-0475 41 57 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SENOFANTE SEBASTIANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SENOFANTE SEBASTIANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SENOFANTE SEBASTIANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SENOFANTE SEBASTIANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SENOFANTE SEBASTIANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SENOFANTE SEBASTIANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SENOFANTE SEBASTIANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SENOFANTE SEBASTIANO
Products information SENOFANTE SEBASTIANO

BTW identificatienummer (tax): BE03459289550
Ondernemingsnummer: 8955474853
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SENOFANTE SEBASTIANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SENOFANTE SEBASTIANO
(Get full report from official database of BE for SENOFANTE SEBASTIANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SENOFANTE SEBASTIANO
Addition kinds of activities for SENOFANTE SEBASTIANO

505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate

Werken bij SENOFANTE SEBASTIANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SENOFANTE SEBASTIANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SENOFANTE SEBASTIANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SENOFANTE SEBASTIANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van SENOFANTE SEBASTIANO in sociale netwerken
Look for responds of SENOFANTE SEBASTIANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SENOFANTE SEBASTIANO. Laat een reactie achter voor SENOFANTE SEBASTIANO. SENOFANTE SEBASTIANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SENOFANTE SEBASTIANO. Leave a respond for SENOFANTE SEBASTIANO. SENOFANTE SEBASTIANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SENOFANTE SEBASTIANO op de google maps. Adres en contacten SENOFANTE SEBASTIANO
Location of SENOFANTE SEBASTIANO on the google maps. Address and contacts of SENOFANTE SEBASTIANO

Andere gerelateerde bedrijven als come SENOFANTE SEBASTIANO SENOFANTE SEBASTIANO: Van Den Bossche K | J.S.O.F.T. | BOUTIQUE SYST?ME | Brocante Jacques | L.THIESSEN

Other related companies as SENOFANTE SEBASTIANO: Van Den Bossche K | J.S.O.F.T. | BOUTIQUE SYST?ME | Brocante Jacques | L.THIESSEN

SENOFANTE SEBASTIANO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SENOFANTE SEBASTIANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03459289550. Het bedrijf SENOFANTE SEBASTIANO bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 5; 1820; Steenokkerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marble and granite works. Producten gemaakt in SENOFANTE SEBASTIANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SENOFANTE SEBASTIANO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SENOFANTE SEBASTIANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SENOFANTE SEBASTIANO, openstaande posities, locatie van SENOFANTE SEBASTIANO op de kaart.

SENOFANTE SEBASTIANO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SENOFANTE SEBASTIANO, company assigned to the tax number BE03459289550. The company SENOFANTE SEBASTIANO is located at the address: Haachtsesteenweg 5; 1820; Steenokkerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marble and granite works. Products created in SENOFANTE SEBASTIANO were not found.
The main activity of SENOFANTE SEBASTIANO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SENOFANTE SEBASTIANO is not available. You also can look at reviews of SENOFANTE SEBASTIANO, open positions, location of SENOFANTE SEBASTIANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SENOFANTE SEBASTIANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SENOFANTE SEBASTIANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SENOFANTE SEBASTIANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SENOFANTE SEBASTIANO, employees, financial statistics.