MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Contactgegevens MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 79 88; 03 232 79 89 (+32-03 232 79 88; 03 232 79 89) 03 232 79 88; 03 232 79 89 (+32-03 232 79 88; 03 232 79 89)

Fax (fax): 03 232 79 89 (+32-03 232 79 89) 03 232 79 89 (+32-03 232 79 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Products information MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06931243896
Ondernemingsnummer: 9396301269
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Marble, granite & natural stone; Tiles

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Addition kinds of activities for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

20959901. Koffiextracten | Coffee extracts
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Laat een reactie achter voor MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. Leave a respond for MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA. MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA
Location of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: M.C.V.H. FISCAL SERVICES | Aertgeerts E | GARAGE PECLERS | A.C.T. AIR CAR TRANS | LEOPOLD VAN DER BORGHT

Other related companies as MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA: M.C.V.H. FISCAL SERVICES | Aertgeerts E | GARAGE PECLERS | A.C.T. AIR CAR TRANS | LEOPOLD VAN DER BORGHT

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931243896. Het bedrijf MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA bevindt zich op het adres: Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone; Tiles.
De hoofdactiviteit van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, openstaande posities, locatie van MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, company assigned to the tax number BE06931243896. The company MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is located at the address: Bredastraat 72-78; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. List of products are Marble, granite & natural stone; Tiles.
The main activity of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, open positions, location of MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERKSEMSE TEGELHALLEN BVBA, employees, financial statistics.