FLMOLENS VAN DER VELPEN NV

Contactgegevens FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMOLENS VAN DER VELPEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halensebaan 61 3461 Bekkevoort - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-77-90-99 32-16-77-90-99

Fax (fax): 32-16-77-12-81 32-16-77-12-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMOLENS VAN DER VELPEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMOLENS VAN DER VELPEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMOLENS VAN DER VELPEN NV
Products information FLMOLENS VAN DER VELPEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE02135437011
Ondernemingsnummer: 8277618408
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLMOLENS VAN DER VELPEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMOLENS VAN DER VELPEN NV
(Get full report from official database of BE for FLMOLENS VAN DER VELPEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMOLENS VAN DER VELPEN NV
Addition kinds of activities for FLMOLENS VAN DER VELPEN NV

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
239299. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
20230310. Melkpoeder | Powdered milk
34430903. standpijpen | Standpipes
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

Zoek naar antwoorden van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Laat een reactie achter voor FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. FLMOLENS VAN DER VELPEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. Leave a respond for FLMOLENS VAN DER VELPEN NV. FLMOLENS VAN DER VELPEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMOLENS VAN DER VELPEN NV op de google maps. Adres en contacten FLMOLENS VAN DER VELPEN NV
Location of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV on the google maps. Address and contacts of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMOLENS VAN DER VELPEN NV FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: EUROPESE YOGA UNIE | MARIA VLIEGEN | ATMAN-PREST O CLEAN | HAIR FASHION NANOU | VERBIST AUGUST EN LEO

Other related companies as FLMOLENS VAN DER VELPEN NV: EUROPESE YOGA UNIE | MARIA VLIEGEN | ATMAN-PREST O CLEAN | HAIR FASHION NANOU | VERBIST AUGUST EN LEO

FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02135437011. Het bedrijf FLMOLENS VAN DER VELPEN NV bevindt zich op het adres: Halensebaan 61 3461 Bekkevoort - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLMOLENS VAN DER VELPEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, openstaande posities, locatie van FLMOLENS VAN DER VELPEN NV op de kaart.

FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, company assigned to the tax number BE02135437011. The company FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is located at the address: Halensebaan 61 3461 Bekkevoort - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLMOLENS VAN DER VELPEN NV were not found.
The main activity of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV is not available. You also can look at reviews of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, open positions, location of FLMOLENS VAN DER VELPEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMOLENS VAN DER VELPEN NV, employees, financial statistics.