Dugauquier J-C

Contactgegevens Dugauquier J-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dugauquier J-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dugauquier J-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Jolimont 187; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 064 22 49 61 (+32-064 22 49 61) 064 22 49 61 (+32-064 22 49 61)

Fax (fax): 064 26 60 02 (+32-064 26 60 02) 064 26 60 02 (+32-064 26 60 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dugauquier J-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dugauquier J-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dugauquier J-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dugauquier J-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dugauquier J-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dugauquier J-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dugauquier J-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dugauquier J-C
Products information Dugauquier J-C

BTW identificatienummer (tax): BE06977661132
Ondernemingsnummer: 7545379638
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Dugauquier J-C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dugauquier J-C
(Get full report from official database of BE for Dugauquier J-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dugauquier J-C
Addition kinds of activities for Dugauquier J-C

596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
13829902. Geologische exploratie, olie en gasveld | Geological exploration, oil and gas field
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
22111001. Crinoline | Crinoline
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
38449902. doorlichting | Fluoroscopes
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Dugauquier J-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dugauquier J-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dugauquier J-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dugauquier J-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van Dugauquier J-C in sociale netwerken
Look for responds of Dugauquier J-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dugauquier J-C. Laat een reactie achter voor Dugauquier J-C. Dugauquier J-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dugauquier J-C. Leave a respond for Dugauquier J-C. Dugauquier J-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dugauquier J-C op de google maps. Adres en contacten Dugauquier J-C
Location of Dugauquier J-C on the google maps. Address and contacts of Dugauquier J-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Dugauquier J-C Dugauquier J-C: BENOIT HASTIR | KATHY SOETE | JARDINS DE MARIE | MUSIC-CENTER | VANDER LINDEN

Other related companies as Dugauquier J-C: BENOIT HASTIR | KATHY SOETE | JARDINS DE MARIE | MUSIC-CENTER | VANDER LINDEN

Dugauquier J-C is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dugauquier J-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06977661132. Het bedrijf Dugauquier J-C bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Jolimont 187; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Producten gemaakt in Dugauquier J-C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dugauquier J-C is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dugauquier J-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dugauquier J-C, openstaande posities, locatie van Dugauquier J-C op de kaart.

Dugauquier J-C is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dugauquier J-C, company assigned to the tax number BE06977661132. The company Dugauquier J-C is located at the address: Chauss茅e de Jolimont 187; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. Products created in Dugauquier J-C were not found.
The main activity of Dugauquier J-C is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dugauquier J-C is not available. You also can look at reviews of Dugauquier J-C, open positions, location of Dugauquier J-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dugauquier J-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dugauquier J-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dugauquier J-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dugauquier J-C, employees, financial statistics.