Damaso Pietro & Mardinian

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Damaso Pietro & Mardinian
Private companiesBusiness Services • Damaso Pietro & Mardinian

Contactgegevens Damaso Pietro & Mardinian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Damaso Pietro & Mardinian: address, phone, fax, email, website, opening hours

Damaso Pietro & Mardinian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Henri Rey 10; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 50 24 (+32-02 524 50 24) 02 524 50 24 (+32-02 524 50 24)

Fax (fax): +32 (59) 388-33-54 +32 (59) 388-33-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Damaso Pietro & Mardinian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Damaso Pietro & Mardinian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Damaso Pietro & Mardinian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Damaso Pietro & Mardinian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Damaso Pietro & Mardinian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Damaso Pietro & Mardinian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Damaso Pietro & Mardinian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Damaso Pietro & Mardinian
Products information Damaso Pietro & Mardinian

BTW identificatienummer (tax): BE01389739990
Ondernemingsnummer: 8829406738
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Damaso Pietro & Mardinian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Damaso Pietro & Mardinian
(Get full report from official database of BE for Damaso Pietro & Mardinian)

Aanvulling soorten activiteiten voor Damaso Pietro & Mardinian
Addition kinds of activities for Damaso Pietro & Mardinian

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
31610103. koffers | Suitcases
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap

Werken bij Damaso Pietro & Mardinian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Damaso Pietro & Mardinian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Damaso Pietro & Mardinian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Damaso Pietro & Mardinian. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Damaso Pietro & Mardinian in sociale netwerken
Look for responds of Damaso Pietro & Mardinian in social networks

Lees alle opmerkingen voor Damaso Pietro & Mardinian. Laat een reactie achter voor Damaso Pietro & Mardinian. Damaso Pietro & Mardinian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Damaso Pietro & Mardinian. Leave a respond for Damaso Pietro & Mardinian. Damaso Pietro & Mardinian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Damaso Pietro & Mardinian op de google maps. Adres en contacten Damaso Pietro & Mardinian
Location of Damaso Pietro & Mardinian on the google maps. Address and contacts of Damaso Pietro & Mardinian

Andere gerelateerde bedrijven als come Damaso Pietro & Mardinian Damaso Pietro & Mardinian: MITRACO NV | Passe Partout Services | H & S | Baugnies F | R. DE MEUTTER

Other related companies as Damaso Pietro & Mardinian: MITRACO NV | Passe Partout Services | H & S | Baugnies F | R. DE MEUTTER

Damaso Pietro & Mardinian is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Damaso Pietro & Mardinian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389739990. Het bedrijf Damaso Pietro & Mardinian bevindt zich op het adres: Square Henri Rey 10; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 797,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble and granite works. Producten gemaakt in Damaso Pietro & Mardinian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Damaso Pietro & Mardinian is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Damaso Pietro & Mardinian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Damaso Pietro & Mardinian, openstaande posities, locatie van Damaso Pietro & Mardinian op de kaart.

Damaso Pietro & Mardinian is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Damaso Pietro & Mardinian, company assigned to the tax number BE01389739990. The company Damaso Pietro & Mardinian is located at the address: Square Henri Rey 10; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 797,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble and granite works. Products created in Damaso Pietro & Mardinian were not found.
The main activity of Damaso Pietro & Mardinian is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Damaso Pietro & Mardinian is not available. You also can look at reviews of Damaso Pietro & Mardinian, open positions, location of Damaso Pietro & Mardinian on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Damaso Pietro & Mardinian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Damaso Pietro & Mardinian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Damaso Pietro & Mardinian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Damaso Pietro & Mardinian, employees, financial statistics.