CHEVREMONT FRERES SPRL

Contactgegevens CHEVREMONT FRERES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEVREMONT FRERES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEVREMONT FRERES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Sabli猫re 42; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine), België

Telefoon (phone): 04 259 42 03 (+32-04 259 42 03) 04 259 42 03 (+32-04 259 42 03)

Fax (fax): 04 259 42 03; 04 259 42 04 (+32-04 259 42 03; 04 259 42 04) 04 259 42 03; 04 259 42 04 (+32-04 259 42 03; 04 259 42 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEVREMONT FRERES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEVREMONT FRERES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEVREMONT FRERES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEVREMONT FRERES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEVREMONT FRERES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEVREMONT FRERES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEVREMONT FRERES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEVREMONT FRERES SPRL
Products information CHEVREMONT FRERES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01491363525
Ondernemingsnummer: 3765258789
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Stone cutters; Marble, granite & natural stone

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEVREMONT FRERES SPRL
(Get full report from official database of BE for CHEVREMONT FRERES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEVREMONT FRERES SPRL
Addition kinds of activities for CHEVREMONT FRERES SPRL

23890105. Bretels | Suspenders
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
38420115. Sweaters | Welders' hoods
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems

Werken bij CHEVREMONT FRERES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEVREMONT FRERES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEVREMONT FRERES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEVREMONT FRERES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van CHEVREMONT FRERES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHEVREMONT FRERES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEVREMONT FRERES SPRL. Laat een reactie achter voor CHEVREMONT FRERES SPRL. CHEVREMONT FRERES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEVREMONT FRERES SPRL. Leave a respond for CHEVREMONT FRERES SPRL. CHEVREMONT FRERES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEVREMONT FRERES SPRL op de google maps. Adres en contacten CHEVREMONT FRERES SPRL
Location of CHEVREMONT FRERES SPRL on the google maps. Address and contacts of CHEVREMONT FRERES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEVREMONT FRERES SPRL CHEVREMONT FRERES SPRL: Dazkiw N | Covent M | YOLANDE DENIS | Lorand Philippe | Advising NV

Other related companies as CHEVREMONT FRERES SPRL: Dazkiw N | Covent M | YOLANDE DENIS | Lorand Philippe | Advising NV

CHEVREMONT FRERES SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEVREMONT FRERES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01491363525. Het bedrijf CHEVREMONT FRERES SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Sabli猫re 42; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Stone cutters; Marble, granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van CHEVREMONT FRERES SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEVREMONT FRERES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEVREMONT FRERES SPRL, openstaande posities, locatie van CHEVREMONT FRERES SPRL op de kaart.

CHEVREMONT FRERES SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEVREMONT FRERES SPRL, company assigned to the tax number BE01491363525. The company CHEVREMONT FRERES SPRL is located at the address: Rue de la Sabli猫re 42; 4530; Villers-le-Bouillet (Fize-Fontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. List of products are Stone cutters; Marble, granite & natural stone.
The main activity of CHEVREMONT FRERES SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEVREMONT FRERES SPRL is not available. You also can look at reviews of CHEVREMONT FRERES SPRL, open positions, location of CHEVREMONT FRERES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEVREMONT FRERES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEVREMONT FRERES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEVREMONT FRERES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEVREMONT FRERES SPRL, employees, financial statistics.