AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV

Contactgegevens AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwedenstraat 7; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 223 54 83 (+32-09 223 54 83) 09 223 54 83 (+32-09 223 54 83)

Fax (fax): 09 233 25 37 (+32-09 233 25 37) 09 233 25 37 (+32-09 233 25 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV
Products information AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE03996246337
Ondernemingsnummer: 2508422851
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Marble, granite & natural stone; Stone cutters

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV

348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis

Werken bij AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. Leave a respond for AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV. AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV
Location of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: COIFFURE JAN | ATELIERS DE CEUSTER | Van Rossem N | THE NICE CAR | De Winne An

Other related companies as AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV: COIFFURE JAN | ATELIERS DE CEUSTER | Van Rossem N | THE NICE CAR | De Winne An

AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03996246337. Het bedrijf AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Zwedenstraat 7; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone; Stone cutters.
De hoofdactiviteit van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV op de kaart.

AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE03996246337. The company AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is located at the address: Zwedenstraat 7; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble and granite works. List of products are Marble, granite & natural stone; Stone cutters.
The main activity of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, open positions, location of AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMANT MARMER & GRANIETBEDRIJF NV, employees, financial statistics.