abc JANSSENS BVBA

Contactgegevens abc JANSSENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data abc JANSSENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

abc JANSSENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vriendschapslaan 17; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 636 06 21; 0474 87 49 17 (+32-03 636 06 21; 0474 87 49 17) 03 636 06 21; 0474 87 49 17 (+32-03 636 06 21; 0474 87 49 17)

Fax (fax): 03 636 06 21 (+32-03 636 06 21) 03 636 06 21 (+32-03 636 06 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) abc JANSSENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "abc JANSSENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "abc JANSSENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van abc JANSSENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen abc JANSSENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of abc JANSSENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees abc JANSSENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti abc JANSSENS BVBA
Products information abc JANSSENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02873718261
Ondernemingsnummer: 1844024658
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair; Parquets - Repair & Mainten.; Parquets

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor abc JANSSENS BVBA
(Get full report from official database of BE for abc JANSSENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor abc JANSSENS BVBA
Addition kinds of activities for abc JANSSENS BVBA

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec

Werken bij abc JANSSENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in abc JANSSENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor abc JANSSENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for abc JANSSENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

Zoek naar antwoorden van abc JANSSENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of abc JANSSENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor abc JANSSENS BVBA. Laat een reactie achter voor abc JANSSENS BVBA. abc JANSSENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for abc JANSSENS BVBA. Leave a respond for abc JANSSENS BVBA. abc JANSSENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie abc JANSSENS BVBA op de google maps. Adres en contacten abc JANSSENS BVBA
Location of abc JANSSENS BVBA on the google maps. Address and contacts of abc JANSSENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come abc JANSSENS BVBA abc JANSSENS BVBA: Deschamps M | Vercammen Vic & Dirk BVBA | Monique | FRANCIS RAES | VAN DESSEL

Other related companies as abc JANSSENS BVBA: Deschamps M | Vercammen Vic & Dirk BVBA | Monique | FRANCIS RAES | VAN DESSEL

abc JANSSENS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is abc JANSSENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02873718261. Het bedrijf abc JANSSENS BVBA bevindt zich op het adres: Vriendschapslaan 17; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 470,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair; Parquets - Repair & Mainten.; Parquets.
De hoofdactiviteit van abc JANSSENS BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van abc JANSSENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van abc JANSSENS BVBA, openstaande posities, locatie van abc JANSSENS BVBA op de kaart.

abc JANSSENS BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is abc JANSSENS BVBA, company assigned to the tax number BE02873718261. The company abc JANSSENS BVBA is located at the address: Vriendschapslaan 17; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 470,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marble and granite works. List of products are Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair; Parquets - Repair & Mainten.; Parquets.
The main activity of abc JANSSENS BVBA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of abc JANSSENS BVBA is not available. You also can look at reviews of abc JANSSENS BVBA, open positions, location of abc JANSSENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over abc JANSSENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf abc JANSSENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about abc JANSSENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company abc JANSSENS BVBA, employees, financial statistics.