Yokogawa Belgium NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Yokogawa Belgium NV
Private companiesCommunications • Yokogawa Belgium NV

Contactgegevens Yokogawa Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yokogawa Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yokogawa Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Minervastraat 16 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yokogawa Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yokogawa Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yokogawa Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yokogawa Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yokogawa Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yokogawa Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yokogawa Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yokogawa Belgium NV
Products information Yokogawa Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE03325805664
Ondernemingsnummer: 2082977294
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Process control systems, digital; Throughput measurement instruments; pH conductimeters

Product categorie (product category): Manometers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yokogawa Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Yokogawa Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yokogawa Belgium NV
Addition kinds of activities for Yokogawa Belgium NV

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
22840307. Tatting draad | Tatting thread
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
57149901. gordijnen | Curtains

Werken bij Yokogawa Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yokogawa Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yokogawa Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yokogawa Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van Yokogawa Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Yokogawa Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yokogawa Belgium NV. Laat een reactie achter voor Yokogawa Belgium NV. Yokogawa Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yokogawa Belgium NV. Leave a respond for Yokogawa Belgium NV. Yokogawa Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yokogawa Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Yokogawa Belgium NV
Location of Yokogawa Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Yokogawa Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Yokogawa Belgium NV Yokogawa Belgium NV: KBC | De Jongh | GABRIEL GOBERT | TOPSERVICE | VERHAERT VERZEKERINGSMAKELAAR

Other related companies as Yokogawa Belgium NV: KBC | De Jongh | GABRIEL GOBERT | TOPSERVICE | VERHAERT VERZEKERINGSMAKELAAR

Yokogawa Belgium NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yokogawa Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03325805664. Het bedrijf Yokogawa Belgium NV bevindt zich op het adres: Minervastraat 16 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Manometers. Lijst met producten zijn Process control systems, digital; Throughput measurement instruments; pH conductimeters.
De hoofdactiviteit van Yokogawa Belgium NV is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yokogawa Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yokogawa Belgium NV, openstaande posities, locatie van Yokogawa Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yokogawa Belgium NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yokogawa Belgium NV, company assigned to the tax number BE03325805664. The company Yokogawa Belgium NV is located at the address: Minervastraat 16 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Manometers. List of products are Process control systems, digital; Throughput measurement instruments; pH conductimeters.
The main activity of Yokogawa Belgium NV is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Yokogawa Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Yokogawa Belgium NV, open positions, location of Yokogawa Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yokogawa Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yokogawa Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yokogawa Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yokogawa Belgium NV, employees, financial statistics.