R & S Management Consultancy S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • R & S Management Consultancy S.P.R.L.
Private companiesLegal Services • R & S Management Consultancy S.P.R.L.

Contactgegevens R & S Management Consultancy S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R & S Management Consultancy S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

R & S Management Consultancy S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opalfeneweg 3 1740 Ternat, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R & S Management Consultancy S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R & S Management Consultancy S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R & S Management Consultancy S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R & S Management Consultancy S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R & S Management Consultancy S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R & S Management Consultancy S.P.R.L.
Products information R & S Management Consultancy S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06565948486
Ondernemingsnummer: 1329589843
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Management consulting

Product categorie (product category): Management Consulting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R & S Management Consultancy S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for R & S Management Consultancy S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor R & S Management Consultancy S.P.R.L.
Addition kinds of activities for R & S Management Consultancy S.P.R.L.

342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
30819902. Vloer- of wandbekleding, niet-ondersteunde kunststoffen | Floor or wall covering, unsupported plastics
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
50880103. Marine levert | Marine supplies

Werken bij R & S Management Consultancy S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R & S Management Consultancy S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van R & S Management Consultancy S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of R & S Management Consultancy S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor R & S Management Consultancy S.P.R.L.. R & S Management Consultancy S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R & S Management Consultancy S.P.R.L.. Leave a respond for R & S Management Consultancy S.P.R.L.. R & S Management Consultancy S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R & S Management Consultancy S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten R & S Management Consultancy S.P.R.L.
Location of R & S Management Consultancy S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of R & S Management Consultancy S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come R & S Management Consultancy S.P.R.L. R & S Management Consultancy S.P.R.L.: MARINA GOOSSENS | GARAGE SOGALUX | PIERS R | THIERRY MAES | SINT-GUMMARUS APOTEEK

Other related companies as R & S Management Consultancy S.P.R.L.: MARINA GOOSSENS | GARAGE SOGALUX | PIERS R | THIERRY MAES | SINT-GUMMARUS APOTEEK

R & S Management Consultancy S.P.R.L. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R & S Management Consultancy S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06565948486. Het bedrijf R & S Management Consultancy S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Opalfeneweg 3 1740 Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management Consulting. Lijst met producten zijn Management consulting.
De hoofdactiviteit van R & S Management Consultancy S.P.R.L. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R & S Management Consultancy S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R & S Management Consultancy S.P.R.L., openstaande posities, locatie van R & S Management Consultancy S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R & S Management Consultancy S.P.R.L. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is R & S Management Consultancy S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06565948486. The company R & S Management Consultancy S.P.R.L. is located at the address: Opalfeneweg 3 1740 Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management Consulting. List of products are Management consulting.
The main activity of R & S Management Consultancy S.P.R.L. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R & S Management Consultancy S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of R & S Management Consultancy S.P.R.L., open positions, location of R & S Management Consultancy S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R & S Management Consultancy S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R & S Management Consultancy S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R & S Management Consultancy S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R & S Management Consultancy S.P.R.L., employees, financial statistics.