Winters Management Consulting

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Winters Management Consulting
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Winters Management Consulting

Contactgegevens Winters Management Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Winters Management Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Winters Management Consulting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bemvaartstraat 126; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 65 89 (+32-011 64 65 89) 011 64 65 89 (+32-011 64 65 89)

Fax (fax): +32 (67) 621-32-64 +32 (67) 621-32-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Winters Management Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Winters Management Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Winters Management Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Winters Management Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Winters Management Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Winters Management Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Winters Management Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Winters Management Consulting
Products information Winters Management Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE03138488769
Ondernemingsnummer: 9179595947
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Winters Management Consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Winters Management Consulting
(Get full report from official database of BE for Winters Management Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Winters Management Consulting
Addition kinds of activities for Winters Management Consulting

799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
75490300. Sleepdiensten | Towing services

Werken bij Winters Management Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Winters Management Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Winters Management Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Winters Management Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Winters Management Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Winters Management Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Winters Management Consulting. Laat een reactie achter voor Winters Management Consulting. Winters Management Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Winters Management Consulting. Leave a respond for Winters Management Consulting. Winters Management Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Winters Management Consulting op de google maps. Adres en contacten Winters Management Consulting
Location of Winters Management Consulting on the google maps. Address and contacts of Winters Management Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Winters Management Consulting Winters Management Consulting: FA. J. & A. | Doms Veronique | PATRICIA NAUWELAERS | VERZEKERINGEN NIJSMANS | DECORAMA BVBA

Other related companies as Winters Management Consulting: FA. J. & A. | Doms Veronique | PATRICIA NAUWELAERS | VERZEKERINGEN NIJSMANS | DECORAMA BVBA

Winters Management Consulting is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Winters Management Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03138488769. Het bedrijf Winters Management Consulting bevindt zich op het adres: Bemvaartstraat 126; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Winters Management Consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Winters Management Consulting is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Winters Management Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Winters Management Consulting, openstaande posities, locatie van Winters Management Consulting op de kaart.

Winters Management Consulting is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Winters Management Consulting, company assigned to the tax number BE03138488769. The company Winters Management Consulting is located at the address: Bemvaartstraat 126; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Winters Management Consulting were not found.
The main activity of Winters Management Consulting is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Winters Management Consulting is not available. You also can look at reviews of Winters Management Consulting, open positions, location of Winters Management Consulting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Winters Management Consulting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Winters Management Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Winters Management Consulting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Winters Management Consulting, employees, financial statistics.