FLMODEMAKERS FASHION NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLMODEMAKERS FASHION NV
Private companiesCoal Mining • FLMODEMAKERS FASHION NV

Contactgegevens FLMODEMAKERS FASHION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMODEMAKERS FASHION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMODEMAKERS FASHION NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Rijksweg 27 2870 Puurs - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-86-59-02 32-38-86-59-02

Fax (fax): 32-38-86-30-71 32-38-86-30-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMODEMAKERS FASHION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMODEMAKERS FASHION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMODEMAKERS FASHION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMODEMAKERS FASHION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMODEMAKERS FASHION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMODEMAKERS FASHION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMODEMAKERS FASHION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMODEMAKERS FASHION NV
Products information FLMODEMAKERS FASHION NV

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLMODEMAKERS FASHION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMODEMAKERS FASHION NV
(Get full report from official database of BE for FLMODEMAKERS FASHION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMODEMAKERS FASHION NV
Addition kinds of activities for FLMODEMAKERS FASHION NV

369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
50510212. Ruwijzer | Pig iron

Werken bij FLMODEMAKERS FASHION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMODEMAKERS FASHION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMODEMAKERS FASHION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMODEMAKERS FASHION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van FLMODEMAKERS FASHION NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMODEMAKERS FASHION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMODEMAKERS FASHION NV. Laat een reactie achter voor FLMODEMAKERS FASHION NV. FLMODEMAKERS FASHION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMODEMAKERS FASHION NV. Leave a respond for FLMODEMAKERS FASHION NV. FLMODEMAKERS FASHION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMODEMAKERS FASHION NV op de google maps. Adres en contacten FLMODEMAKERS FASHION NV
Location of FLMODEMAKERS FASHION NV on the google maps. Address and contacts of FLMODEMAKERS FASHION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMODEMAKERS FASHION NV FLMODEMAKERS FASHION NV: ETIENNE VAN DURME | MARIELUX FASHION | Neyt Marie-Christine | HIMPENS G. & ZOON | Butsudo

Other related companies as FLMODEMAKERS FASHION NV: ETIENNE VAN DURME | MARIELUX FASHION | Neyt Marie-Christine | HIMPENS G. & ZOON | Butsudo

FLMODEMAKERS FASHION NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMODEMAKERS FASHION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf FLMODEMAKERS FASHION NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 27 2870 Puurs - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMODEMAKERS FASHION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMODEMAKERS FASHION NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMODEMAKERS FASHION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMODEMAKERS FASHION NV, openstaande posities, locatie van FLMODEMAKERS FASHION NV op de kaart.

FLMODEMAKERS FASHION NV is a company, that was registered 2018 in Puurs region, Belgium. Full name of company is FLMODEMAKERS FASHION NV, company assigned to the tax number BE07100158691. The company FLMODEMAKERS FASHION NV is located at the address: Rijksweg 27 2870 Puurs - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMODEMAKERS FASHION NV were not found.
The main activity of FLMODEMAKERS FASHION NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMODEMAKERS FASHION NV is not available. You also can look at reviews of FLMODEMAKERS FASHION NV, open positions, location of FLMODEMAKERS FASHION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMODEMAKERS FASHION NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMODEMAKERS FASHION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMODEMAKERS FASHION NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMODEMAKERS FASHION NV, employees, financial statistics.