AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN

Contactgegevens AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSLAAN 3; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33130757 (+32-33130757) 33130757 (+32-33130757)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN
Products information AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Vide Maisons.

Product categorie (product category): Biens d'occasion. Antiquités

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN
(Get full report from official database of BE for AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN
Addition kinds of activities for AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN

525101. Gereedschap | Tools
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
39440312. Erector sets, speelgoed | Erector sets, toy
50640104. ranges | Ranges

Werken bij AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Laat een reactie achter voor AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. Leave a respond for AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN. AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN op de google maps. Adres en contacten AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN
Location of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN on the google maps. Address and contacts of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: BALLINCKX KATRIEN | R.U.S. TELLINOISE | Fagadis SA | BOETIEK TROPIC | A VAN DEN BOSCH

Other related companies as AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN: BALLINCKX KATRIEN | R.U.S. TELLINOISE | Fagadis SA | BOETIEK TROPIC | A VAN DEN BOSCH

AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN bevindt zich op het adres: AMBACHTSLAAN 3; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Biens d'occasion. Antiquités. Lijst met producten zijn Produits: Vide Maisons..
De hoofdactiviteit van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, openstaande posities, locatie van AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN op de kaart.

AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, company assigned to the tax number BE07979064941. The company AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is located at the address: AMBACHTSLAAN 3; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Biens d'occasion. Antiquités. List of products are Produits: Vide Maisons..
The main activity of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN is not available. You also can look at reviews of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, open positions, location of AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANK.VERK. CENTRUM KEMPEN, employees, financial statistics.