Sandrine Marechal et Associes

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Sandrine Marechal et Associes
Private companiesMotion Pictures • Sandrine Marechal et Associes

Contactgegevens Sandrine Marechal et Associes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sandrine Marechal et Associes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sandrine Marechal et Associes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Anogrune 206; 1380; Lasne (Maransart), België

Telefoon (phone): 02 633 12 88 (+32-02 633 12 88) 02 633 12 88 (+32-02 633 12 88)

Fax (fax): 02 633 12 88 (+32-02 633 12 88) 02 633 12 88 (+32-02 633 12 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sandrine Marechal et Associes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sandrine Marechal et Associes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sandrine Marechal et Associes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sandrine Marechal et Associes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sandrine Marechal et Associes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sandrine Marechal et Associes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sandrine Marechal et Associes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sandrine Marechal et Associes
Products information Sandrine Marechal et Associes

BTW identificatienummer (tax): BE05335205078
Ondernemingsnummer: 4501068115
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Sandrine Marechal et Associes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sandrine Marechal et Associes
(Get full report from official database of BE for Sandrine Marechal et Associes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sandrine Marechal et Associes
Addition kinds of activities for Sandrine Marechal et Associes

289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij Sandrine Marechal et Associes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sandrine Marechal et Associes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sandrine Marechal et Associes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sandrine Marechal et Associes. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Sandrine Marechal et Associes in sociale netwerken
Look for responds of Sandrine Marechal et Associes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sandrine Marechal et Associes. Laat een reactie achter voor Sandrine Marechal et Associes. Sandrine Marechal et Associes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sandrine Marechal et Associes. Leave a respond for Sandrine Marechal et Associes. Sandrine Marechal et Associes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sandrine Marechal et Associes op de google maps. Adres en contacten Sandrine Marechal et Associes
Location of Sandrine Marechal et Associes on the google maps. Address and contacts of Sandrine Marechal et Associes

Andere gerelateerde bedrijven als come Sandrine Marechal et Associes Sandrine Marechal et Associes: AERTS JOHAN IMMOBILI?NKANTOOR | Potie J-M | JEAN VERPOORTEN | F.L.T. CONTRACTORS | Rosi猫re

Other related companies as Sandrine Marechal et Associes: AERTS JOHAN IMMOBILI?NKANTOOR | Potie J-M | JEAN VERPOORTEN | F.L.T. CONTRACTORS | Rosi猫re

Sandrine Marechal et Associes is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sandrine Marechal et Associes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335205078. Het bedrijf Sandrine Marechal et Associes bevindt zich op het adres: Rue d'Anogrune 206; 1380; Lasne (Maransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Sandrine Marechal et Associes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sandrine Marechal et Associes is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sandrine Marechal et Associes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sandrine Marechal et Associes, openstaande posities, locatie van Sandrine Marechal et Associes op de kaart.

Sandrine Marechal et Associes is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sandrine Marechal et Associes, company assigned to the tax number BE05335205078. The company Sandrine Marechal et Associes is located at the address: Rue d'Anogrune 206; 1380; Lasne (Maransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Sandrine Marechal et Associes were not found.
The main activity of Sandrine Marechal et Associes is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sandrine Marechal et Associes is not available. You also can look at reviews of Sandrine Marechal et Associes, open positions, location of Sandrine Marechal et Associes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sandrine Marechal et Associes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sandrine Marechal et Associes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sandrine Marechal et Associes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sandrine Marechal et Associes, employees, financial statistics.