Raad en Daad BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Raad en Daad BVBA
Private companiesBusiness Services • Raad en Daad BVBA

Contactgegevens Raad en Daad BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raad en Daad BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raad en Daad BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaaldreef 2; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 633 25 30 (+32-03 633 25 30) 03 633 25 30 (+32-03 633 25 30)

Fax (fax): 03 633 25 46 (+32-03 633 25 46) 03 633 25 46 (+32-03 633 25 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raad en Daad BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raad en Daad BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raad en Daad BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raad en Daad BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raad en Daad BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raad en Daad BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raad en Daad BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raad en Daad BVBA
Products information Raad en Daad BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09975555419
Ondernemingsnummer: 6653015136
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Raad en Daad BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raad en Daad BVBA
(Get full report from official database of BE for Raad en Daad BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raad en Daad BVBA
Addition kinds of activities for Raad en Daad BVBA

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers

Werken bij Raad en Daad BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raad en Daad BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raad en Daad BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raad en Daad BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Raad en Daad BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Raad en Daad BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raad en Daad BVBA. Laat een reactie achter voor Raad en Daad BVBA. Raad en Daad BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raad en Daad BVBA. Leave a respond for Raad en Daad BVBA. Raad en Daad BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raad en Daad BVBA op de google maps. Adres en contacten Raad en Daad BVBA
Location of Raad en Daad BVBA on the google maps. Address and contacts of Raad en Daad BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Raad en Daad BVBA Raad en Daad BVBA: Luwaert L | FORTIS | JOSSE SIMON | Tolleneer A | Vandevenne F

Other related companies as Raad en Daad BVBA: Luwaert L | FORTIS | JOSSE SIMON | Tolleneer A | Vandevenne F

Raad en Daad BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raad en Daad BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975555419. Het bedrijf Raad en Daad BVBA bevindt zich op het adres: Nachtegaaldreef 2; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Raad en Daad BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raad en Daad BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raad en Daad BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raad en Daad BVBA, openstaande posities, locatie van Raad en Daad BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raad en Daad BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raad en Daad BVBA, company assigned to the tax number BE09975555419. The company Raad en Daad BVBA is located at the address: Nachtegaaldreef 2; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Raad en Daad BVBA were not found.
The main activity of Raad en Daad BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Raad en Daad BVBA is not available. You also can look at reviews of Raad en Daad BVBA, open positions, location of Raad en Daad BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raad en Daad BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raad en Daad BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raad en Daad BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raad en Daad BVBA, employees, financial statistics.