Organisatiebureel Lamens

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Organisatiebureel Lamens
Private companiesChemicals and Allied Products • Organisatiebureel Lamens

Contactgegevens Organisatiebureel Lamens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Organisatiebureel Lamens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Organisatiebureel Lamens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Den Blok 12; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 0475 41 93 25 (+32-0475 41 93 25) 0475 41 93 25 (+32-0475 41 93 25)

Fax (fax): 016 29 67 76 (+32-016 29 67 76) 016 29 67 76 (+32-016 29 67 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Organisatiebureel Lamens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Organisatiebureel Lamens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Organisatiebureel Lamens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Organisatiebureel Lamens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Organisatiebureel Lamens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Organisatiebureel Lamens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Organisatiebureel Lamens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Organisatiebureel Lamens
Products information Organisatiebureel Lamens

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Organisatiebureel Lamens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Organisatiebureel Lamens
(Get full report from official database of BE for Organisatiebureel Lamens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Organisatiebureel Lamens
Addition kinds of activities for Organisatiebureel Lamens

23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34460109. Trappen, trappen, trapstappen: geprefabriceerd metaal | Stairs, staircases, stair treads: prefabricated metal
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij Organisatiebureel Lamens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Organisatiebureel Lamens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Organisatiebureel Lamens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Organisatiebureel Lamens. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

Zoek naar antwoorden van Organisatiebureel Lamens in sociale netwerken
Look for responds of Organisatiebureel Lamens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Organisatiebureel Lamens. Laat een reactie achter voor Organisatiebureel Lamens. Organisatiebureel Lamens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Organisatiebureel Lamens. Leave a respond for Organisatiebureel Lamens. Organisatiebureel Lamens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Organisatiebureel Lamens op de google maps. Adres en contacten Organisatiebureel Lamens
Location of Organisatiebureel Lamens on the google maps. Address and contacts of Organisatiebureel Lamens

Andere gerelateerde bedrijven als come Organisatiebureel Lamens Organisatiebureel Lamens: ALEXANDRE LOUIS | ORBIT INTERIEURARCHITECTEN | Gaspard | Randor'M BVBA | TRUI SOLLIE

Other related companies as Organisatiebureel Lamens: ALEXANDRE LOUIS | ORBIT INTERIEURARCHITECTEN | Gaspard | Randor'M BVBA | TRUI SOLLIE

Organisatiebureel Lamens is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Organisatiebureel Lamens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf Organisatiebureel Lamens bevindt zich op het adres: Den Blok 12; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Organisatiebureel Lamens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Organisatiebureel Lamens is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Organisatiebureel Lamens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Organisatiebureel Lamens, openstaande posities, locatie van Organisatiebureel Lamens op de kaart.

Organisatiebureel Lamens is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Organisatiebureel Lamens, company assigned to the tax number BE08864837646. The company Organisatiebureel Lamens is located at the address: Den Blok 12; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Organisatiebureel Lamens were not found.
The main activity of Organisatiebureel Lamens is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Organisatiebureel Lamens is not available. You also can look at reviews of Organisatiebureel Lamens, open positions, location of Organisatiebureel Lamens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Organisatiebureel Lamens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Organisatiebureel Lamens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Organisatiebureel Lamens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Organisatiebureel Lamens, employees, financial statistics.