TELE-SERVICE VERVIERS

Contactgegevens TELE-SERVICE VERVIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELE-SERVICE VERVIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELE-SERVICE VERVIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL JANSON 21; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87332815 (+32-87332815) 87332815 (+32-87332815)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELE-SERVICE VERVIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELE-SERVICE VERVIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELE-SERVICE VERVIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELE-SERVICE VERVIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELE-SERVICE VERVIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELE-SERVICE VERVIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELE-SERVICE VERVIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELE-SERVICE VERVIERS
Products information TELE-SERVICE VERVIERS

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELE-SERVICE VERVIERS
(Get full report from official database of BE for TELE-SERVICE VERVIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELE-SERVICE VERVIERS
Addition kinds of activities for TELE-SERVICE VERVIERS

3211. Vlakglas | Flat glass
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
20990100. stropen | Syrups
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
80499904. Pedicure | Chiropodist

Werken bij TELE-SERVICE VERVIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELE-SERVICE VERVIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELE-SERVICE VERVIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELE-SERVICE VERVIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van TELE-SERVICE VERVIERS in sociale netwerken
Look for responds of TELE-SERVICE VERVIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELE-SERVICE VERVIERS. Laat een reactie achter voor TELE-SERVICE VERVIERS. TELE-SERVICE VERVIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELE-SERVICE VERVIERS. Leave a respond for TELE-SERVICE VERVIERS. TELE-SERVICE VERVIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELE-SERVICE VERVIERS op de google maps. Adres en contacten TELE-SERVICE VERVIERS
Location of TELE-SERVICE VERVIERS on the google maps. Address and contacts of TELE-SERVICE VERVIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TELE-SERVICE VERVIERS TELE-SERVICE VERVIERS: Vervarcke Interieur BVBA | BEAUTY SERVICE | Ladbrokes | PATISSERIE LEBLEU | FA. ALFACOM

Other related companies as TELE-SERVICE VERVIERS: Vervarcke Interieur BVBA | BEAUTY SERVICE | Ladbrokes | PATISSERIE LEBLEU | FA. ALFACOM

TELE-SERVICE VERVIERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELE-SERVICE VERVIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf TELE-SERVICE VERVIERS bevindt zich op het adres: RUE PAUL JANSON 21; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van TELE-SERVICE VERVIERS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELE-SERVICE VERVIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELE-SERVICE VERVIERS, openstaande posities, locatie van TELE-SERVICE VERVIERS op de kaart.

TELE-SERVICE VERVIERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELE-SERVICE VERVIERS, company assigned to the tax number BE05420623779. The company TELE-SERVICE VERVIERS is located at the address: RUE PAUL JANSON 21; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
The main activity of TELE-SERVICE VERVIERS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELE-SERVICE VERVIERS is not available. You also can look at reviews of TELE-SERVICE VERVIERS, open positions, location of TELE-SERVICE VERVIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELE-SERVICE VERVIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELE-SERVICE VERVIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELE-SERVICE VERVIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELE-SERVICE VERVIERS, employees, financial statistics.