Mc Kinsey & Company Inc Belgium

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Mc Kinsey & Company Inc Belgium
Private companiesWater Transportation • Mc Kinsey & Company Inc Belgium

Contactgegevens Mc Kinsey & Company Inc Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mc Kinsey & Company Inc Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mc Kinsey & Company Inc Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bosquet 19; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 02 645 42 11; 03 242 47 11; 010 43 44 11 (+32-02 645 42 11; 03 242 47 11; 010 43 44 11) 02 645 42 11; 03 242 47 11; 010 43 44 11 (+32-02 645 42 11; 03 242 47 11; 010 43 44 11)

Fax (fax): 010 45 37 01 (+32-010 45 37 01) 010 45 37 01 (+32-010 45 37 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mc Kinsey & Company Inc Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mc Kinsey & Company Inc Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mc Kinsey & Company Inc Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mc Kinsey & Company Inc Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mc Kinsey & Company Inc Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mc Kinsey & Company Inc Belgium
Products information Mc Kinsey & Company Inc Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE01140350341
Ondernemingsnummer: 1359802246
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Mc Kinsey & Company Inc Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mc Kinsey & Company Inc Belgium
(Get full report from official database of BE for Mc Kinsey & Company Inc Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mc Kinsey & Company Inc Belgium
Addition kinds of activities for Mc Kinsey & Company Inc Belgium

32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
34290400. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
50720101. bouten | Bolts
51699906. explosieven | Explosives

Werken bij Mc Kinsey & Company Inc Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mc Kinsey & Company Inc Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Mc Kinsey & Company Inc Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Mc Kinsey & Company Inc Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Laat een reactie achter voor Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Mc Kinsey & Company Inc Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Leave a respond for Mc Kinsey & Company Inc Belgium. Mc Kinsey & Company Inc Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mc Kinsey & Company Inc Belgium op de google maps. Adres en contacten Mc Kinsey & Company Inc Belgium
Location of Mc Kinsey & Company Inc Belgium on the google maps. Address and contacts of Mc Kinsey & Company Inc Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Mc Kinsey & Company Inc Belgium Mc Kinsey & Company Inc Belgium: COIFFURE SIMON | M.H. S?LECTION | CAP SUD | Dekker Transport B.V.B.A. | ATIS

Other related companies as Mc Kinsey & Company Inc Belgium: COIFFURE SIMON | M.H. S?LECTION | CAP SUD | Dekker Transport B.V.B.A. | ATIS

Mc Kinsey & Company Inc Belgium is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mc Kinsey & Company Inc Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140350341. Het bedrijf Mc Kinsey & Company Inc Belgium bevindt zich op het adres: Rue du Bosquet 19; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Mc Kinsey & Company Inc Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mc Kinsey & Company Inc Belgium is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mc Kinsey & Company Inc Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mc Kinsey & Company Inc Belgium, openstaande posities, locatie van Mc Kinsey & Company Inc Belgium op de kaart.

Mc Kinsey & Company Inc Belgium is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mc Kinsey & Company Inc Belgium, company assigned to the tax number BE01140350341. The company Mc Kinsey & Company Inc Belgium is located at the address: Rue du Bosquet 19; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in Mc Kinsey & Company Inc Belgium were not found.
The main activity of Mc Kinsey & Company Inc Belgium is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mc Kinsey & Company Inc Belgium is not available. You also can look at reviews of Mc Kinsey & Company Inc Belgium, open positions, location of Mc Kinsey & Company Inc Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mc Kinsey & Company Inc Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mc Kinsey & Company Inc Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mc Kinsey & Company Inc Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mc Kinsey & Company Inc Belgium, employees, financial statistics.