Logicon BVBA

Contactgegevens Logicon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logicon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logicon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neesveld 52; 3040; Huldenberg, België

Telefoon (phone): 02 687 58 42 (+32-02 687 58 42) 02 687 58 42 (+32-02 687 58 42)

Fax (fax): 02 687 58 42 (+32-02 687 58 42) 02 687 58 42 (+32-02 687 58 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logicon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logicon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logicon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logicon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logicon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logicon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logicon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logicon BVBA
Products information Logicon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03889129638
Ondernemingsnummer: 9549011230
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Logicon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logicon BVBA
(Get full report from official database of BE for Logicon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logicon BVBA
Addition kinds of activities for Logicon BVBA

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
506303. Draad en kabel | Wire and cable
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
34960108. Matten en mat | Mats and matting
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies

Werken bij Logicon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logicon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logicon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logicon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Logicon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Logicon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logicon BVBA. Laat een reactie achter voor Logicon BVBA. Logicon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logicon BVBA. Leave a respond for Logicon BVBA. Logicon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logicon BVBA op de google maps. Adres en contacten Logicon BVBA
Location of Logicon BVBA on the google maps. Address and contacts of Logicon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Logicon BVBA Logicon BVBA: MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | Tony's Optiek BVBA | TC KROMVELD | ACTION SHOP | WILD & GEVOGELTE ALRICOR

Other related companies as Logicon BVBA: MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | Tony's Optiek BVBA | TC KROMVELD | ACTION SHOP | WILD & GEVOGELTE ALRICOR

Logicon BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Logicon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03889129638. Het bedrijf Logicon BVBA bevindt zich op het adres: Neesveld 52; 3040; Huldenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Logicon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Logicon BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logicon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logicon BVBA, openstaande posities, locatie van Logicon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Logicon BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Logicon BVBA, company assigned to the tax number BE03889129638. The company Logicon BVBA is located at the address: Neesveld 52; 3040; Huldenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management consultants. Products created in Logicon BVBA were not found.
The main activity of Logicon BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Logicon BVBA is not available. You also can look at reviews of Logicon BVBA, open positions, location of Logicon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logicon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logicon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logicon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logicon BVBA, employees, financial statistics.