KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE
Private companiesInsurance Carriers • KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

Contactgegevens KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 54; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 519 37 11 (+32-02 519 37 11) 02 519 37 11 (+32-02 519 37 11)

Fax (fax): 02 513 96 31 (+32-02 513 96 31) 02 513 96 31 (+32-02 513 96 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE
Products information KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE09581420898
Ondernemingsnummer: 6712615966
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE
(Get full report from official database of BE for KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE
Addition kinds of activities for KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Laat een reactie achter voor KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. Leave a respond for KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE. KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE op de google maps. Adres en contacten KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE
Location of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE on the google maps. Address and contacts of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: LILIANE BEERT | Verschueren Emmanuel | SYSTEMAT WILRIJK | BED & BREAKFAST | SNACK-BAR LE KNOSSOS

Other related companies as KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE: LILIANE BEERT | Verschueren Emmanuel | SYSTEMAT WILRIJK | BED & BREAKFAST | SNACK-BAR LE KNOSSOS

KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09581420898. Het bedrijf KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE bevindt zich op het adres: Avenue Louise 54; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, openstaande posities, locatie van KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE op de kaart.

KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, company assigned to the tax number BE09581420898. The company KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is located at the address: Avenue Louise 54; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE were not found.
The main activity of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE is not available. You also can look at reviews of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, open positions, location of KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KPMG EUROPEAN TRAINING CENTRE, employees, financial statistics.