Koenders Facilitair Advies BVBA

Contactgegevens Koenders Facilitair Advies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koenders Facilitair Advies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koenders Facilitair Advies BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolmeesstraat 22; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 245 54 84 (+32-09 245 54 84) 09 245 54 84 (+32-09 245 54 84)

Fax (fax): 09 245 54 38 (+32-09 245 54 38) 09 245 54 38 (+32-09 245 54 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koenders Facilitair Advies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koenders Facilitair Advies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koenders Facilitair Advies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koenders Facilitair Advies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koenders Facilitair Advies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koenders Facilitair Advies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koenders Facilitair Advies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koenders Facilitair Advies BVBA
Products information Koenders Facilitair Advies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01559753417
Ondernemingsnummer: 3008575439
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Koenders Facilitair Advies BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koenders Facilitair Advies BVBA
(Get full report from official database of BE for Koenders Facilitair Advies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koenders Facilitair Advies BVBA
Addition kinds of activities for Koenders Facilitair Advies BVBA

234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
28210108. Ureaharsen | Urea resins
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
96310401. Regeling, administratie van nutsbedrijven, federale overheid | Regulation, administration of utilities, federal government

Werken bij Koenders Facilitair Advies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koenders Facilitair Advies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koenders Facilitair Advies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koenders Facilitair Advies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Koenders Facilitair Advies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Koenders Facilitair Advies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koenders Facilitair Advies BVBA. Laat een reactie achter voor Koenders Facilitair Advies BVBA. Koenders Facilitair Advies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koenders Facilitair Advies BVBA. Leave a respond for Koenders Facilitair Advies BVBA. Koenders Facilitair Advies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koenders Facilitair Advies BVBA op de google maps. Adres en contacten Koenders Facilitair Advies BVBA
Location of Koenders Facilitair Advies BVBA on the google maps. Address and contacts of Koenders Facilitair Advies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Koenders Facilitair Advies BVBA Koenders Facilitair Advies BVBA: CAMILLUS VAN BOGAERT | JOZEF BUEKERS | J.P. INFORMATIQUE | JOHAN VAN BRUSSEL | MEUBLETA WOONONTWERP

Other related companies as Koenders Facilitair Advies BVBA: CAMILLUS VAN BOGAERT | JOZEF BUEKERS | J.P. INFORMATIQUE | JOHAN VAN BRUSSEL | MEUBLETA WOONONTWERP

Koenders Facilitair Advies BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koenders Facilitair Advies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01559753417. Het bedrijf Koenders Facilitair Advies BVBA bevindt zich op het adres: Koolmeesstraat 22; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 384,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Koenders Facilitair Advies BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koenders Facilitair Advies BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koenders Facilitair Advies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koenders Facilitair Advies BVBA, openstaande posities, locatie van Koenders Facilitair Advies BVBA op de kaart.

Koenders Facilitair Advies BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koenders Facilitair Advies BVBA, company assigned to the tax number BE01559753417. The company Koenders Facilitair Advies BVBA is located at the address: Koolmeesstraat 22; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 384,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in Koenders Facilitair Advies BVBA were not found.
The main activity of Koenders Facilitair Advies BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Koenders Facilitair Advies BVBA is not available. You also can look at reviews of Koenders Facilitair Advies BVBA, open positions, location of Koenders Facilitair Advies BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koenders Facilitair Advies BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koenders Facilitair Advies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koenders Facilitair Advies BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koenders Facilitair Advies BVBA, employees, financial statistics.