J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • J. Hendrik Demeyere Associates BVBA
Private companiesAgricultural Services • J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

Contactgegevens J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vinkenbaan 41; 1820; Steenokkerzeel (Perk), België

Telefoon (phone): 02 751 08 11 (+32-02 751 08 11) 02 751 08 11 (+32-02 751 08 11)

Fax (fax): 02 751 08 64 (+32-02 751 08 64) 02 751 08 64 (+32-02 751 08 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. Hendrik Demeyere Associates BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. Hendrik Demeyere Associates BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. Hendrik Demeyere Associates BVBA
Products information J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03993774414
Ondernemingsnummer: 6547821044
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in J. Hendrik Demeyere Associates BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. Hendrik Demeyere Associates BVBA
(Get full report from official database of BE for J. Hendrik Demeyere Associates BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. Hendrik Demeyere Associates BVBA
Addition kinds of activities for J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security

Werken bij J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

Zoek naar antwoorden van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA in sociale netwerken
Look for responds of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Laat een reactie achter voor J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. J. Hendrik Demeyere Associates BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. Leave a respond for J. Hendrik Demeyere Associates BVBA. J. Hendrik Demeyere Associates BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. Hendrik Demeyere Associates BVBA op de google maps. Adres en contacten J. Hendrik Demeyere Associates BVBA
Location of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA on the google maps. Address and contacts of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come J. Hendrik Demeyere Associates BVBA J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: GEERT THIENPONDT | COMMO | IMPRIMERIE GRAMME-BALANCIER | C. PIENICK | MARIE-FRAN?OISE BRUNEAU

Other related companies as J. Hendrik Demeyere Associates BVBA: GEERT THIENPONDT | COMMO | IMPRIMERIE GRAMME-BALANCIER | C. PIENICK | MARIE-FRAN?OISE BRUNEAU

J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03993774414. Het bedrijf J. Hendrik Demeyere Associates BVBA bevindt zich op het adres: Vinkenbaan 41; 1820; Steenokkerzeel (Perk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in J. Hendrik Demeyere Associates BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, openstaande posities, locatie van J. Hendrik Demeyere Associates BVBA op de kaart.

J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, company assigned to the tax number BE03993774414. The company J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is located at the address: Vinkenbaan 41; 1820; Steenokkerzeel (Perk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in J. Hendrik Demeyere Associates BVBA were not found.
The main activity of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA is not available. You also can look at reviews of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, open positions, location of J. Hendrik Demeyere Associates BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. Hendrik Demeyere Associates BVBA, employees, financial statistics.