In Mind

Contactgegevens In Mind: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data In Mind: address, phone, fax, email, website, opening hours

In Mind

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sparrendreef 39; 2243; Zandhoven (Pulle), België

Telefoon (phone): 03 464 02 45 (+32-03 464 02 45) 03 464 02 45 (+32-03 464 02 45)

Fax (fax): 03 464 02 45; 03 464 12 29 (+32-03 464 02 45; 03 464 12 29) 03 464 02 45; 03 464 12 29 (+32-03 464 02 45; 03 464 12 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) In Mind: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "In Mind"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "In Mind"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van In Mind, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen In Mind. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of In Mind, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees In Mind. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti In Mind
Products information In Mind

BTW identificatienummer (tax): BE06659881591
Ondernemingsnummer: 9832458496
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Personnel training

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor In Mind
(Get full report from official database of BE for In Mind)

Aanvulling soorten activiteiten voor In Mind
Addition kinds of activities for In Mind

289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec

Werken bij In Mind: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in In Mind: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor In Mind. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for In Mind. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van In Mind in sociale netwerken
Look for responds of In Mind in social networks

Lees alle opmerkingen voor In Mind. Laat een reactie achter voor In Mind. In Mind bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for In Mind. Leave a respond for In Mind. In Mind on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie In Mind op de google maps. Adres en contacten In Mind
Location of In Mind on the google maps. Address and contacts of In Mind

Andere gerelateerde bedrijven als come In Mind In Mind: STRIJBOSHOF BVBA | Delcar sprl | GAR DE ROOZE | G. SCOHY-MAES | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Other related companies as In Mind: STRIJBOSHOF BVBA | Delcar sprl | GAR DE ROOZE | G. SCOHY-MAES | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

In Mind is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is In Mind, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06659881591. Het bedrijf In Mind bevindt zich op het adres: Sparrendreef 39; 2243; Zandhoven (Pulle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Personnel training.
De hoofdactiviteit van In Mind is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van In Mind is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van In Mind, openstaande posities, locatie van In Mind op de kaart.

In Mind is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is In Mind, company assigned to the tax number BE06659881591. The company In Mind is located at the address: Sparrendreef 39; 2243; Zandhoven (Pulle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. List of products are Personnel training.
The main activity of In Mind is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of In Mind is not available. You also can look at reviews of In Mind, open positions, location of In Mind on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over In Mind, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf In Mind, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about In Mind, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company In Mind, employees, financial statistics.