IFI NV

Contactgegevens IFI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IFI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IFI NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voordestraat 25; 1851; Grimbergen (Humbeek), België

Telefoon (phone): 015 71 25 03 (+32-015 71 25 03) 015 71 25 03 (+32-015 71 25 03)

Fax (fax): +32 (53) 181-97-91 +32 (53) 181-97-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IFI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IFI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IFI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IFI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IFI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IFI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IFI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IFI NV
Products information IFI NV

BTW identificatienummer (tax): BE05826843261
Ondernemingsnummer: 3109649658
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in IFI NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IFI NV
(Get full report from official database of BE for IFI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IFI NV
Addition kinds of activities for IFI NV

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
22530305. Leotards, breien | Leotards, knit
27590603. Zeefdruk | Screen printing
39999905. Kaarsen | Candles
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
50990205. Pulphout | Pulpwood
51310212. Tape, textiel | Tape, textile
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij IFI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IFI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IFI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IFI NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van IFI NV in sociale netwerken
Look for responds of IFI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IFI NV. Laat een reactie achter voor IFI NV. IFI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IFI NV. Leave a respond for IFI NV. IFI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IFI NV op de google maps. Adres en contacten IFI NV
Location of IFI NV on the google maps. Address and contacts of IFI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IFI NV IFI NV: ONET SERVICES | BOUCHERIE DU LAC | MARC DE JONGE | Daneels Marcel BVBA | PAULA VANMIERLO

Other related companies as IFI NV: ONET SERVICES | BOUCHERIE DU LAC | MARC DE JONGE | Daneels Marcel BVBA | PAULA VANMIERLO

IFI NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IFI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826843261. Het bedrijf IFI NV bevindt zich op het adres: Voordestraat 25; 1851; Grimbergen (Humbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in IFI NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IFI NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IFI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IFI NV, openstaande posities, locatie van IFI NV op de kaart.

IFI NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IFI NV, company assigned to the tax number BE05826843261. The company IFI NV is located at the address: Voordestraat 25; 1851; Grimbergen (Humbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in IFI NV were not found.
The main activity of IFI NV is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IFI NV is not available. You also can look at reviews of IFI NV, open positions, location of IFI NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IFI NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IFI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IFI NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IFI NV, employees, financial statistics.