Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA
Private companiesSocial Services • Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

Contactgegevens Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverbeekstraat 16; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 09 348 96 83 (+32-09 348 96 83) 09 348 96 83 (+32-09 348 96 83)

Fax (fax): 09 349 42 21 (+32-09 349 42 21) 09 349 42 21 (+32-09 349 42 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA
Products information Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07930725097
Ondernemingsnummer: 2132965087
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA
(Get full report from official database of BE for Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA
Addition kinds of activities for Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
38610402. Reels, film | Reels, film
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy

Werken bij Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Laat een reactie achter voor Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Leave a respond for Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA. Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA op de google maps. Adres en contacten Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA
Location of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA on the google maps. Address and contacts of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: GERAL | Burette Ph | CHRISTIAN KESSEN | OTTEN R | ELECTRO-BUYS

Other related companies as Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA: GERAL | Burette Ph | CHRISTIAN KESSEN | OTTEN R | ELECTRO-BUYS

Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07930725097. Het bedrijf Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA bevindt zich op het adres: Klaverbeekstraat 16; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, openstaande posities, locatie van Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA op de kaart.

Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, company assigned to the tax number BE07930725097. The company Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is located at the address: Klaverbeekstraat 16; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA were not found.
The main activity of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA is not available. You also can look at reviews of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, open positions, location of Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fimac/G-Mac Management Consultants BVBA, employees, financial statistics.