CreBuSo

Contactgegevens CreBuSo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CreBuSo: address, phone, fax, email, website, opening hours

CreBuSo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Horendonk 40; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 43 49 (+32-03 667 43 49) 03 667 43 49 (+32-03 667 43 49)

Fax (fax): 03 667 43 49 (+32-03 667 43 49) 03 667 43 49 (+32-03 667 43 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CreBuSo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CreBuSo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CreBuSo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CreBuSo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CreBuSo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CreBuSo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CreBuSo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CreBuSo
Products information CreBuSo

BTW identificatienummer (tax): BE05557952880
Ondernemingsnummer: 8506408691
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CreBuSo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CreBuSo
(Get full report from official database of BE for CreBuSo)

Aanvulling soorten activiteiten voor CreBuSo
Addition kinds of activities for CreBuSo

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
273100. Boekuitgeverij | Book publishing
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij CreBuSo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CreBuSo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CreBuSo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CreBuSo. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van CreBuSo in sociale netwerken
Look for responds of CreBuSo in social networks

Lees alle opmerkingen voor CreBuSo. Laat een reactie achter voor CreBuSo. CreBuSo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CreBuSo. Leave a respond for CreBuSo. CreBuSo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CreBuSo op de google maps. Adres en contacten CreBuSo
Location of CreBuSo on the google maps. Address and contacts of CreBuSo

Andere gerelateerde bedrijven als come CreBuSo CreBuSo: Trine M | Meeus NV | GUERET & GEVAS | GARAGE ZUCROV | D.A.P. CONSULTING

Other related companies as CreBuSo: Trine M | Meeus NV | GUERET & GEVAS | GARAGE ZUCROV | D.A.P. CONSULTING

CreBuSo is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CreBuSo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05557952880. Het bedrijf CreBuSo bevindt zich op het adres: Kleine Horendonk 40; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in CreBuSo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CreBuSo is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CreBuSo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CreBuSo, openstaande posities, locatie van CreBuSo op de kaart.

CreBuSo is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CreBuSo, company assigned to the tax number BE05557952880. The company CreBuSo is located at the address: Kleine Horendonk 40; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in CreBuSo were not found.
The main activity of CreBuSo is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CreBuSo is not available. You also can look at reviews of CreBuSo, open positions, location of CreBuSo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CreBuSo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CreBuSo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CreBuSo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CreBuSo, employees, financial statistics.