Trine M

Contactgegevens Trine M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trine M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trine M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée des Balsamines 3; 4520; Wanze, België

Telefoon (phone): 085 31 89 76 (+32-085 31 89 76) 085 31 89 76 (+32-085 31 89 76)

Fax (fax): 085 31 89 77 (+32-085 31 89 77) 085 31 89 77 (+32-085 31 89 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trine M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trine M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trine M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trine M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trine M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trine M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trine M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trine M
Products information Trine M

BTW identificatienummer (tax): BE07761535644
Ondernemingsnummer: 3607330322
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Trine M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trine M
(Get full report from official database of BE for Trine M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trine M
Addition kinds of activities for Trine M

735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
07510400. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
32590100. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments

Werken bij Trine M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trine M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trine M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trine M. Looking for open vacancies in other companies

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Trine M in sociale netwerken
Look for responds of Trine M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trine M. Laat een reactie achter voor Trine M. Trine M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trine M. Leave a respond for Trine M. Trine M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trine M op de google maps. Adres en contacten Trine M
Location of Trine M on the google maps. Address and contacts of Trine M

Andere gerelateerde bedrijven als come Trine M Trine M: GASTON WAUTERS | ESTRILLE DU VIEUX BRUXELLES | NECTARIA bvba/MORTIER R & E | ALFRED ENGELS | Janssens T

Other related companies as Trine M: GASTON WAUTERS | ESTRILLE DU VIEUX BRUXELLES | NECTARIA bvba/MORTIER R & E | ALFRED ENGELS | Janssens T

Trine M is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trine M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07761535644. Het bedrijf Trine M bevindt zich op het adres: Allée des Balsamines 3; 4520; Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Trine M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trine M is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trine M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trine M, openstaande posities, locatie van Trine M op de kaart.

Trine M is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trine M, company assigned to the tax number BE07761535644. The company Trine M is located at the address: Allée des Balsamines 3; 4520; Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Trine M were not found.
The main activity of Trine M is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Trine M is not available. You also can look at reviews of Trine M, open positions, location of Trine M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trine M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trine M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trine M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trine M, employees, financial statistics.