Corfin BVBA

Contactgegevens Corfin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corfin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corfin BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Douglaslaan 12; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 63 83 (+32-03 667 63 83) 03 667 63 83 (+32-03 667 63 83)

Fax (fax): +32 (69) 903-58-84 +32 (69) 903-58-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corfin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corfin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corfin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corfin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corfin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corfin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corfin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corfin BVBA
Products information Corfin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07854370117
Ondernemingsnummer: 8905487060
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Corfin BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corfin BVBA
(Get full report from official database of BE for Corfin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corfin BVBA
Addition kinds of activities for Corfin BVBA

573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
801102. Medische centra | Medical centers
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
76992702. taxidermists | Taxidermists

Werken bij Corfin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corfin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corfin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corfin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van Corfin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Corfin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corfin BVBA. Laat een reactie achter voor Corfin BVBA. Corfin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corfin BVBA. Leave a respond for Corfin BVBA. Corfin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corfin BVBA op de google maps. Adres en contacten Corfin BVBA
Location of Corfin BVBA on the google maps. Address and contacts of Corfin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Corfin BVBA Corfin BVBA: OOGHE M. | Partners Verzekeringen | ID-SCENES D'INTERIEUR | VAN DE VELDE KEUKENS | Leiezicht

Other related companies as Corfin BVBA: OOGHE M. | Partners Verzekeringen | ID-SCENES D'INTERIEUR | VAN DE VELDE KEUKENS | Leiezicht

Corfin BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corfin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07854370117. Het bedrijf Corfin BVBA bevindt zich op het adres: Douglaslaan 12; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Corfin BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corfin BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corfin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corfin BVBA, openstaande posities, locatie van Corfin BVBA op de kaart.

Corfin BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corfin BVBA, company assigned to the tax number BE07854370117. The company Corfin BVBA is located at the address: Douglaslaan 12; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Corfin BVBA were not found.
The main activity of Corfin BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Corfin BVBA is not available. You also can look at reviews of Corfin BVBA, open positions, location of Corfin BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corfin BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corfin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corfin BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corfin BVBA, employees, financial statistics.