Comfiskel SPRL

Contactgegevens Comfiskel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comfiskel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comfiskel SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Gheude 2; 1440; Braine-le-Ch?teau (Wauthier-Braine), België

Telefoon (phone): 02 366 91 81 (+32-02 366 91 81) 02 366 91 81 (+32-02 366 91 81)

Fax (fax): 02 366 91 81; 02 366 49 52 (+32-02 366 91 81; 02 366 49 52) 02 366 91 81; 02 366 49 52 (+32-02 366 91 81; 02 366 49 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comfiskel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comfiskel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comfiskel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comfiskel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comfiskel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comfiskel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comfiskel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comfiskel SPRL
Products information Comfiskel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07174041748
Ondernemingsnummer: 6637634277
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Bookkeepers

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comfiskel SPRL
(Get full report from official database of BE for Comfiskel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comfiskel SPRL
Addition kinds of activities for Comfiskel SPRL

02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers

Werken bij Comfiskel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comfiskel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comfiskel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comfiskel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van Comfiskel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Comfiskel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comfiskel SPRL. Laat een reactie achter voor Comfiskel SPRL. Comfiskel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comfiskel SPRL. Leave a respond for Comfiskel SPRL. Comfiskel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comfiskel SPRL op de google maps. Adres en contacten Comfiskel SPRL
Location of Comfiskel SPRL on the google maps. Address and contacts of Comfiskel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Comfiskel SPRL Comfiskel SPRL: FLMREYEN R | MARIE-CLAUDE PAYRE | TREND - RENT | V.I.T.R.I.O.L. SPRL | Cahiers (Les)

Other related companies as Comfiskel SPRL: FLMREYEN R | MARIE-CLAUDE PAYRE | TREND - RENT | V.I.T.R.I.O.L. SPRL | Cahiers (Les)

Comfiskel SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comfiskel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07174041748. Het bedrijf Comfiskel SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis Gheude 2; 1440; Braine-le-Ch?teau (Wauthier-Braine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 312,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van Comfiskel SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comfiskel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comfiskel SPRL, openstaande posities, locatie van Comfiskel SPRL op de kaart.

Comfiskel SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comfiskel SPRL, company assigned to the tax number BE07174041748. The company Comfiskel SPRL is located at the address: Rue Louis Gheude 2; 1440; Braine-le-Ch?teau (Wauthier-Braine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 312,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Management consultants. List of products are Bookkeepers.
The main activity of Comfiskel SPRL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Comfiskel SPRL is not available. You also can look at reviews of Comfiskel SPRL, open positions, location of Comfiskel SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comfiskel SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comfiskel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comfiskel SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comfiskel SPRL, employees, financial statistics.