C.E.G.

Contactgegevens C.E.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.E.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.E.G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Dominicaines 23; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 731 15 19 (+32-02 731 15 19) 02 731 15 19 (+32-02 731 15 19)

Fax (fax): 02 731 15 39 (+32-02 731 15 39) 02 731 15 39 (+32-02 731 15 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.E.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.E.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.E.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.E.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.E.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.E.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.E.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.E.G.
Products information C.E.G.

BTW identificatienummer (tax): BE09104064941
Ondernemingsnummer: 4765289306
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in C.E.G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.E.G.
(Get full report from official database of BE for C.E.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.E.G.
Addition kinds of activities for C.E.G.

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
609100. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
37320000. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim

Werken bij C.E.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.E.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.E.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.E.G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van C.E.G. in sociale netwerken
Look for responds of C.E.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.E.G.. Laat een reactie achter voor C.E.G.. C.E.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.E.G.. Leave a respond for C.E.G.. C.E.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.E.G. op de google maps. Adres en contacten C.E.G.
Location of C.E.G. on the google maps. Address and contacts of C.E.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.E.G. C.E.G.: CAMCO TECHNOLOGIES NV | Wertelaers Gebr | PILOIS-DARCHAMBEAU | F. VAN LANSCHOT BANKIERS (BELGIE) NV | Steels Luk

Other related companies as C.E.G.: CAMCO TECHNOLOGIES NV | Wertelaers Gebr | PILOIS-DARCHAMBEAU | F. VAN LANSCHOT BANKIERS (BELGIE) NV | Steels Luk

C.E.G. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.E.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104064941. Het bedrijf C.E.G. bevindt zich op het adres: Avenue des Dominicaines 23; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in C.E.G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.E.G. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.E.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.E.G., openstaande posities, locatie van C.E.G. op de kaart.

C.E.G. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.E.G., company assigned to the tax number BE09104064941. The company C.E.G. is located at the address: Avenue des Dominicaines 23; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in C.E.G. were not found.
The main activity of C.E.G. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.E.G. is not available. You also can look at reviews of C.E.G., open positions, location of C.E.G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.E.G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.E.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.E.G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.E.G., employees, financial statistics.