CAMCO TECHNOLOGIES NV

Contactgegevens CAMCO TECHNOLOGIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMCO TECHNOLOGIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMCO TECHNOLOGIES NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Technologieln. 13 3001 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-38-92-72 32-16-38-92-72

Fax (fax): 32-16-38-92-74 32-16-38-92-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMCO TECHNOLOGIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMCO TECHNOLOGIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMCO TECHNOLOGIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMCO TECHNOLOGIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMCO TECHNOLOGIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMCO TECHNOLOGIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMCO TECHNOLOGIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMCO TECHNOLOGIES NV
Products information CAMCO TECHNOLOGIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06071289062
Ondernemingsnummer: 9658050537
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CAMCO TECHNOLOGIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMCO TECHNOLOGIES NV
(Get full report from official database of BE for CAMCO TECHNOLOGIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMCO TECHNOLOGIES NV
Addition kinds of activities for CAMCO TECHNOLOGIES NV

2491. Houtbescherming | Wood preserving
16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
28440301. Keulen | Colognes
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
50120403. motorfietsen | Motorcycles
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
82119907. Sectarische school | Sectarian school

Werken bij CAMCO TECHNOLOGIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMCO TECHNOLOGIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMCO TECHNOLOGIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMCO TECHNOLOGIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van CAMCO TECHNOLOGIES NV in sociale netwerken
Look for responds of CAMCO TECHNOLOGIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMCO TECHNOLOGIES NV. Laat een reactie achter voor CAMCO TECHNOLOGIES NV. CAMCO TECHNOLOGIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMCO TECHNOLOGIES NV. Leave a respond for CAMCO TECHNOLOGIES NV. CAMCO TECHNOLOGIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMCO TECHNOLOGIES NV op de google maps. Adres en contacten CAMCO TECHNOLOGIES NV
Location of CAMCO TECHNOLOGIES NV on the google maps. Address and contacts of CAMCO TECHNOLOGIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMCO TECHNOLOGIES NV CAMCO TECHNOLOGIES NV: RUST-EN VERZORGINGSTEHUIS DE SAMARITAAN | J. DANDOY | EP | Collard-Lange (Maison) | L. DE RAEYMAEKER

Other related companies as CAMCO TECHNOLOGIES NV: RUST-EN VERZORGINGSTEHUIS DE SAMARITAAN | J. DANDOY | EP | Collard-Lange (Maison) | L. DE RAEYMAEKER

CAMCO TECHNOLOGIES NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMCO TECHNOLOGIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071289062. Het bedrijf CAMCO TECHNOLOGIES NV bevindt zich op het adres: Technologieln. 13 3001 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in CAMCO TECHNOLOGIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMCO TECHNOLOGIES NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMCO TECHNOLOGIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMCO TECHNOLOGIES NV, openstaande posities, locatie van CAMCO TECHNOLOGIES NV op de kaart.

CAMCO TECHNOLOGIES NV is a company, that was registered 2012 in Leuven region, Belgium. Full name of company is CAMCO TECHNOLOGIES NV, company assigned to the tax number BE06071289062. The company CAMCO TECHNOLOGIES NV is located at the address: Technologieln. 13 3001 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in CAMCO TECHNOLOGIES NV were not found.
The main activity of CAMCO TECHNOLOGIES NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMCO TECHNOLOGIES NV is not available. You also can look at reviews of CAMCO TECHNOLOGIES NV, open positions, location of CAMCO TECHNOLOGIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMCO TECHNOLOGIES NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMCO TECHNOLOGIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMCO TECHNOLOGIES NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMCO TECHNOLOGIES NV, employees, financial statistics.