BVL Consultance & Management SPRL

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • BVL Consultance & Management SPRL
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • BVL Consultance & Management SPRL

Contactgegevens BVL Consultance & Management SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVL Consultance & Management SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVL Consultance & Management SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Baty La Justice 109; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 387 48 17 (+32-02 387 48 17) 02 387 48 17 (+32-02 387 48 17)

Fax (fax): +32 (71) 599-21-87 +32 (71) 599-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVL Consultance & Management SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVL Consultance & Management SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVL Consultance & Management SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVL Consultance & Management SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVL Consultance & Management SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVL Consultance & Management SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVL Consultance & Management SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVL Consultance & Management SPRL
Products information BVL Consultance & Management SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01163970947
Ondernemingsnummer: 2761108398
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BVL Consultance & Management SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVL Consultance & Management SPRL
(Get full report from official database of BE for BVL Consultance & Management SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVL Consultance & Management SPRL
Addition kinds of activities for BVL Consultance & Management SPRL

238903. kostuums | Costumes
506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
76929901. Automotive lassen | Automotive welding

Werken bij BVL Consultance & Management SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVL Consultance & Management SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVL Consultance & Management SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVL Consultance & Management SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

Zoek naar antwoorden van BVL Consultance & Management SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BVL Consultance & Management SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVL Consultance & Management SPRL. Laat een reactie achter voor BVL Consultance & Management SPRL. BVL Consultance & Management SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVL Consultance & Management SPRL. Leave a respond for BVL Consultance & Management SPRL. BVL Consultance & Management SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVL Consultance & Management SPRL op de google maps. Adres en contacten BVL Consultance & Management SPRL
Location of BVL Consultance & Management SPRL on the google maps. Address and contacts of BVL Consultance & Management SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BVL Consultance & Management SPRL BVL Consultance & Management SPRL: KAZIMIERZ MENDRALA | TESSALONIKI | Kleerkast (De) | DHOLLANDER - BUYLE BVBA | Verheyen

Other related companies as BVL Consultance & Management SPRL: KAZIMIERZ MENDRALA | TESSALONIKI | Kleerkast (De) | DHOLLANDER - BUYLE BVBA | Verheyen

BVL Consultance & Management SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVL Consultance & Management SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01163970947. Het bedrijf BVL Consultance & Management SPRL bevindt zich op het adres: Chemin Baty La Justice 109; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in BVL Consultance & Management SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVL Consultance & Management SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVL Consultance & Management SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVL Consultance & Management SPRL, openstaande posities, locatie van BVL Consultance & Management SPRL op de kaart.

BVL Consultance & Management SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVL Consultance & Management SPRL, company assigned to the tax number BE01163970947. The company BVL Consultance & Management SPRL is located at the address: Chemin Baty La Justice 109; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in BVL Consultance & Management SPRL were not found.
The main activity of BVL Consultance & Management SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BVL Consultance & Management SPRL is not available. You also can look at reviews of BVL Consultance & Management SPRL, open positions, location of BVL Consultance & Management SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVL Consultance & Management SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVL Consultance & Management SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVL Consultance & Management SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVL Consultance & Management SPRL, employees, financial statistics.