Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

Contactgegevens Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 90 29 (+32-03 218 90 29) 03 218 90 29 (+32-03 218 90 29)

Fax (fax): 03 230 57 75 (+32-03 230 57 75) 03 230 57 75 (+32-03 230 57 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW
Products information Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02129943847
Ondernemingsnummer: 1254058837
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW
(Get full report from official database of BE for Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW
Addition kinds of activities for Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic

Werken bij Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW in sociale netwerken
Look for responds of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Laat een reactie achter voor Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Leave a respond for Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW. Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW op de google maps. Adres en contacten Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW
Location of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW on the google maps. Address and contacts of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: MAISON VINCENT VERLAINE | Base Shop | MAISON CASTORLIES | VALLEI VAN SINT-ANNABEEK | P. VAN PARIJS

Other related companies as Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW: MAISON VINCENT VERLAINE | Base Shop | MAISON CASTORLIES | VALLEI VAN SINT-ANNABEEK | P. VAN PARIJS

Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02129943847. Het bedrijf Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW bevindt zich op het adres: Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, openstaande posities, locatie van Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW op de kaart.

Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, company assigned to the tax number BE02129943847. The company Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is located at the address: Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW were not found.
The main activity of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW is not available. You also can look at reviews of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, open positions, location of Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adviesburo Voor Zelfbeheerde Bedrijven VZW, employees, financial statistics.