LEONARD HOLLANTS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LEONARD HOLLANTS
Private companiesWater Transportation • LEONARD HOLLANTS

Contactgegevens LEONARD HOLLANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARD HOLLANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARD HOLLANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEN LEEUWENBERGHSTRAAT 45; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34497195 (+32-34497195) 34497195 (+32-34497195)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARD HOLLANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARD HOLLANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARD HOLLANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARD HOLLANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARD HOLLANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARD HOLLANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARD HOLLANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARD HOLLANTS
Products information LEONARD HOLLANTS

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Vide Maisons.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARD HOLLANTS
(Get full report from official database of BE for LEONARD HOLLANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARD HOLLANTS
Addition kinds of activities for LEONARD HOLLANTS

01799909. Plantain Grove | Plantain grove
22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij LEONARD HOLLANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARD HOLLANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARD HOLLANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARD HOLLANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van LEONARD HOLLANTS in sociale netwerken
Look for responds of LEONARD HOLLANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARD HOLLANTS. Laat een reactie achter voor LEONARD HOLLANTS. LEONARD HOLLANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARD HOLLANTS. Leave a respond for LEONARD HOLLANTS. LEONARD HOLLANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARD HOLLANTS op de google maps. Adres en contacten LEONARD HOLLANTS
Location of LEONARD HOLLANTS on the google maps. Address and contacts of LEONARD HOLLANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARD HOLLANTS LEONARD HOLLANTS: GERARD BEAUPREZ | Behaegel G | LAZER AUTO TRANSPORTS | HOME HET HARLEKIJNTJE | Duysan S

Other related companies as LEONARD HOLLANTS: GERARD BEAUPREZ | Behaegel G | LAZER AUTO TRANSPORTS | HOME HET HARLEKIJNTJE | Duysan S

LEONARD HOLLANTS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARD HOLLANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf LEONARD HOLLANTS bevindt zich op het adres: DEN LEEUWENBERGHSTRAAT 45; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vide Maisons..
De hoofdactiviteit van LEONARD HOLLANTS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARD HOLLANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARD HOLLANTS, openstaande posities, locatie van LEONARD HOLLANTS op de kaart.

LEONARD HOLLANTS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARD HOLLANTS, company assigned to the tax number BE03022857666. The company LEONARD HOLLANTS is located at the address: DEN LEEUWENBERGHSTRAAT 45; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vide Maisons..
The main activity of LEONARD HOLLANTS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARD HOLLANTS is not available. You also can look at reviews of LEONARD HOLLANTS, open positions, location of LEONARD HOLLANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARD HOLLANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARD HOLLANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARD HOLLANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARD HOLLANTS, employees, financial statistics.