ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA
Private companiesPaper and Allied Products • ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

Contactgegevens ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Jodoigne 71; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 24 95; 010 84 56 24 (+32-010 84 24 95; 010 84 56 24) 010 84 24 95; 010 84 56 24 (+32-010 84 24 95; 010 84 56 24)

Fax (fax): 010 84 19 95 (+32-010 84 19 95) 010 84 19 95 (+32-010 84 19 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA
Products information ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

BTW identificatienummer (tax): BE07326202392
Ondernemingsnummer: 4990234375
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Fiduciairies; Bookkeeping service

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA
Addition kinds of activities for ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
73740100. Computerverwerking | Computer processing services

Werken bij ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Laat een reactie achter voor ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. Leave a respond for ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA. ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA
Location of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: Corita | MARC DE SMET | THE ROUGH DEPARTMENT | IMMO STEVENS | Hansquine J

Other related companies as ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA: Corita | MARC DE SMET | THE ROUGH DEPARTMENT | IMMO STEVENS | Hansquine J

ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326202392. Het bedrijf ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Jodoigne 71; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Bookkeeping service.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, openstaande posities, locatie van ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA op de kaart.

ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, company assigned to the tax number BE07326202392. The company ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is located at the address: Chauss茅e de Jodoigne 71; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management consultants. List of products are Fiduciairies; Bookkeeping service.
The main activity of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, open positions, location of ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTING CONSULTING & SERV SA, employees, financial statistics.