Wilma Group Services NV

Contactgegevens Wilma Group Services NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilma Group Services NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilma Group Services NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Keyserlei 5b29 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilma Group Services NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilma Group Services NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilma Group Services NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilma Group Services NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilma Group Services NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilma Group Services NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilma Group Services NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilma Group Services NV
Products information Wilma Group Services NV

BTW identificatienummer (tax): BE06050140380
Ondernemingsnummer: 4217346191
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Management consultancy

Product categorie (product category): Management Consultancy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilma Group Services NV
(Get full report from official database of BE for Wilma Group Services NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilma Group Services NV
Addition kinds of activities for Wilma Group Services NV

22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
26310501. Karton | Cardboard
28190500. aluinen | Alums
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij Wilma Group Services NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilma Group Services NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilma Group Services NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilma Group Services NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Wilma Group Services NV in sociale netwerken
Look for responds of Wilma Group Services NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilma Group Services NV. Laat een reactie achter voor Wilma Group Services NV. Wilma Group Services NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilma Group Services NV. Leave a respond for Wilma Group Services NV. Wilma Group Services NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilma Group Services NV op de google maps. Adres en contacten Wilma Group Services NV
Location of Wilma Group Services NV on the google maps. Address and contacts of Wilma Group Services NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilma Group Services NV Wilma Group Services NV: 't Kelderke | Computech | SPANTRIPLAST BVBA | Snooker Palace | SAFA-CAR

Other related companies as Wilma Group Services NV: 't Kelderke | Computech | SPANTRIPLAST BVBA | Snooker Palace | SAFA-CAR

Wilma Group Services NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilma Group Services NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06050140380. Het bedrijf Wilma Group Services NV bevindt zich op het adres: De Keyserlei 5b29 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management Consultancy. Lijst met producten zijn Management consultancy.
De hoofdactiviteit van Wilma Group Services NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilma Group Services NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilma Group Services NV, openstaande posities, locatie van Wilma Group Services NV op de kaart.

Wilma Group Services NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilma Group Services NV, company assigned to the tax number BE06050140380. The company Wilma Group Services NV is located at the address: De Keyserlei 5b29 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management Consultancy. List of products are Management consultancy.
The main activity of Wilma Group Services NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilma Group Services NV is not available. You also can look at reviews of Wilma Group Services NV, open positions, location of Wilma Group Services NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilma Group Services NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilma Group Services NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilma Group Services NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilma Group Services NV, employees, financial statistics.