PLB Management S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PLB Management S.P.R.L.
Private companiesCoal Mining • PLB Management S.P.R.L.

Contactgegevens PLB Management S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLB Management S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLB Management S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Darchis 23 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLB Management S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLB Management S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLB Management S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLB Management S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLB Management S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLB Management S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLB Management S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLB Management S.P.R.L.
Products information PLB Management S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04575225830
Ondernemingsnummer: 8391601562
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Management consultancy

Product categorie (product category): Management Consultancy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLB Management S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for PLB Management S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLB Management S.P.R.L.
Addition kinds of activities for PLB Management S.P.R.L.

365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
36459904. Vloerlampen | Floor lamps

Werken bij PLB Management S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLB Management S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLB Management S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLB Management S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Zoek naar antwoorden van PLB Management S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of PLB Management S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLB Management S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor PLB Management S.P.R.L.. PLB Management S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLB Management S.P.R.L.. Leave a respond for PLB Management S.P.R.L.. PLB Management S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLB Management S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten PLB Management S.P.R.L.
Location of PLB Management S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of PLB Management S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come PLB Management S.P.R.L. PLB Management S.P.R.L.: Naegels Elektrotechniek | JADE | Solis Pamela | Dermaut G | Guisson BVBA

Other related companies as PLB Management S.P.R.L.: Naegels Elektrotechniek | JADE | Solis Pamela | Dermaut G | Guisson BVBA

PLB Management S.P.R.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLB Management S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04575225830. Het bedrijf PLB Management S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Darchis 23 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management Consultancy. Lijst met producten zijn Management consultancy.
De hoofdactiviteit van PLB Management S.P.R.L. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLB Management S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLB Management S.P.R.L., openstaande posities, locatie van PLB Management S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLB Management S.P.R.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLB Management S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04575225830. The company PLB Management S.P.R.L. is located at the address: Rue Darchis 23 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management Consultancy. List of products are Management consultancy.
The main activity of PLB Management S.P.R.L. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLB Management S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of PLB Management S.P.R.L., open positions, location of PLB Management S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLB Management S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLB Management S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLB Management S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLB Management S.P.R.L., employees, financial statistics.